Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is számalmasnak tartjátok...

Ti is számalmasnak tartjátok ha egy cuki csaj próbál "kemény" lenni?

Figyelt kérdés

Itt most nem verekedésre célzok hanem pl. mindenkinek beszól vagy próbál nagynak tűnni holott már mindenki tudja róla hogy csak egy "senki" <-- úgyértve hogy lúzer, kis cuki piccs.

Vagy próbál jófej lenni vagy megbántani valakit de nem akar neki összejönni mert eröltetett, esetleg nem illik hozzá ez a style. Tehát igazából magyarul: mi a véleményetek egy olyan lányról aki hamarabb lenne egy barbibaba vagy egy nyuszi, de kívülről egy swagyolo## rapper?

//lány vagyok és én is hip hop kedvelő tehát ezzel nem magamra akartam vonatkoztatni csak van egy pár ilyen ismerősöm :DD//

És normális válaszokat péeles :D

2016. febr. 23. 15:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
És emós? Azok a világfájdalmas kis byzigyerekek?
2016. febr. 23. 17:15
 12/20 A kérdező kommentje:

9# én nekem nem a cukikkal van bajom :D

Hanem egy cuki csaj ne akarjon már rohadt yolo lenni mert egyszerűen nem áll jól neki. Ha valaki cuki akkor legyen cuki de ne akarjon yolo lenni mert szetintem az egyenesen gáz egy cuki csajtól. Most képzeld el hogy valaki belő egy pojént ami kicsit mocskos de egy aranyos csaj szájából gáz ilyet hallani. Ennyit akartam a kérdéssel de jöttek az "okosok" oltani h én milyen yolo vagyok..-.

Amugy hat én sem szeretem au emokat de ez is emberfüggő tehát nem teszek róluk véleményt. Ment nektek a zöldpacsi ;D

2016. febr. 23. 17:29
 13/20 A kérdező kommentje:
Ja 8#as neharagudj a felesert csak telorol nyomtam volna de veletlen feles ment. :(
2016. febr. 23. 17:32
 14/20 anonim ***** válasza:
34%

Neked mit jelent a yolo, kicsi lány?

Olyan gáz vagy, hogy szerinted egy viselkedéshez egy kinézet jár? Nem mondod már. Ne legyél hülye. Látom, nagyon erőlteted a yolot, de ne legyél ostoba.

Nem kell úgy öltöznöd, amilyen vagy. Ha ezt hiszed, éretlenebb vagy a korodbelieknél, yolonyuszika.

2016. febr. 23. 17:36
 15/20 A kérdező kommentje:

Hogy jön ide az öltözködés idióta.

Nem érted a lényeget ne koptasd a billentyűd mert a végén elromlik. Nem tehetek róla hogy szövegértésből buksz mert egy szóval nem említettem az öltözködést. Ha egy cuki lány cuki kívül belül akkor ne utána ne legyen lazagyerek mégegyszer mondom A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT:)) ha most sem érted igazi kretén lehetsz yolonyuszika#.-.

2016. febr. 23. 17:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Gyerünk pirosozz le. Nevetve vagyok r1.

Akár 30 acocuntal is lepirosozhatod minden válaszom.

Ettől még tényeken nem változtatsz... Szánalmas gondolkodásmódod van. Olyan elvrendszered mint egy döglött hernyó rohadó bőrének.

Szánalmas.

Általad le írt ember is szánalmas de te messze durvább vagy. Aki ok nélkül akart ártani másnak...

" hip hop kedvelő tehát ezzel nem magamra akartam vonatkoztatni"

Menniy iq-d van???? XD Csak mert végére írtál egy "rapper"t??? XDXD Nevetséges vagy.

Remélem hamar észreveszed magad s megváltozol, vagy harmadik dimenzióban fogsz megrohadni.

Nagyon sajnállak s sok sok fejlődésre ösztönző dolgot kívánok.

2016. febr. 23. 17:53
 17/20 A kérdező kommentje:

Kedves....honnan tudod milyen az igazi gondolkodásmódom? Há má lassan jobban ismersz mint én magamat.-. Azt hiszed ismersz és hogy mindenkinek akarok ártani.. Hát aki ezt gondolja rólam nagy hülye főleg egy gyk-s kérdés után;))) Te mindig ilyen gyorsan itélkezel? Asszem ezek az emberek fognak megdögőlni a harmadik dimenzióban.

És mondom hogy nem azt kérdeztem hogy milyen a gondolkodásmódom mert azt már csak jobban tudjátok mint magam mertmérne?.-. Hanem még mindig a fenti kérdés a lényeg.

Ha lesz jövendőbeli válaszoló üzenem neki ha belém akar kötni akkor inkább jobban teszi ha le s írja mert le fogom sza.rni. tudod ezek az emberek azok akik mindenkinek rosszat akarnak nem én :))

2016. febr. 23. 18:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem igazából minden lánynál ellenszenves, ha túlságosan keménykedik, függetlenül attól, hogy "cuki", vagy sem. Csak én legtöbbször a rocker lányok körében szoktam ezt észrevenni, nem a hipphopp kedvelőknél.

Oké, szeretem, ha egy lány nem kifejezetten az a nagyon csajos, cukimuki, cicababa típus, hanem van benne egy kis vagányság, lazaság. Az viszont már taszít, ha valaki átesik a ló túloldalára és túlságosan pasissá válik a viselkedése, és abból is a rosszabbik fajtát próbálja utánozni.

Voltak ilyen osztálytársaim és mondanom sem kell, hogy nem voltam velük túl jóban.

2016. febr. 23. 18:48
 19/20 A kérdező kommentje:

Neked nem az osztálytársaim hanem a másik osztályba van pár olyan lány akiknek emiatt simogatnám meg a fejüket egy úthengerrel. Ők általában mindig beszólnak ok nélkül és túlságosan is lazák. Aztán akkor háborognak mikor visszaszólnak nekik.

Pedig ők is ugyanilyen kis h.lye p.csák 1v1 be tuti nem mernének megszólítani az utcán maximum összehugyozná magát hiszen csak a barátnőjei mellet ilyen zsk. Ezek szánalmasak;)) De mondjuk ha köpnék egyet az út szélére azt nem bírnák felvenni olyan gyengék;)

2016. febr. 23. 19:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor jól kiröhögöm a csajt, aztán tovább állok. Ha meg kötekszik jól pofán verem. :)

Keep walking! Live along! Peace!

2016. nov. 3. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!