Ti zavarónak tartjátok, ha valaki a metrón vagy bármelyik tömegközlekedési eszközön eszik?
Igen, kivéve a vonatokon nagyobb - 6 óránál hosszabb - távon.
Elöször is fél órát-órát mindenki kibír evés nélkül.
Másodszor ilyen helyen nincs kell szellözés, ezért bebüdösítik vele a jármüvet.
Harmadszor meg könnyen összekenik velemás ruháját, kabátját, telemorzsázzák a jármüvet.
Negyedszer a legtöbb ember nem tud úgy enni, hogy ne legyen gusztustalan közben, és arra senkinek nincs szüksége, hoyg mellette vagy a közelében ilyet kelljen látnia.
Engem nem, max ha nagyon kulturáltan teszi.
Én is volt hogy út közben gyorsan bekaptam 2 szendvicset, mert reggelizni nem volt időm, munkából meg ki is vágtak volna ha nekiállok enni. De mondjuk az már gáz mikor gyrost meg egy teljes Happy Meal menüt tolnak befelé, összekenve mindent.
Engem nem zavar. Ha kulturáltan eszik egy szendvicset pl., vagy egy almát, miért is zavarna? Nyilván senki nem pörköltöt eszik meg zsíros-hagymás kenyeret.
Meg amúgy is inkább étel szag legyen, mint ápolatlan, izzadság- vagy szájszag.
Én a szalámi/felvágott szagát nem tudom elviselni, ahogy betölti az egész utasteret.
Főleg ha valaki amint felül a buszra, egyből elkezd enni. Most távolsági járatokra gondolok. Szerintem egy 1-2 órás utat ki lehet bírni evés nélkül, ha eszik indulás előtt.
Vagy egyen pogácsát, kekszet, akármit, csak ne szendvicset, aminek ilyen elviselhetetlen szaga van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!