Miért baj az, ha egy nőnek elvárásai vannak egy férfihoz, amikor a szülőknek is van a gyerekük felé?
Engem egyáltalán nem zavar, hogy valakinek elvárásai vannak társkeresésben. Amíg engem az illető nem érdekel, addig az elvárásai sem. Ha egy random illető odajön az utcán, érzelmileg hidegen hagy, hogy mik az elvárásai.
Ha mégis el kell gondolkoznom az elvárásokon, akkor viszont azt látom, hogy tényleg probléma van a fejekben és elég nagy.
Rengeteg embernél irreális az elvárás. Felnő egy lány, aki körül van rajongva vagy lát pár romantikus filmet és azt hiszi, hogy ez a valóság. Aztán amikor 30 évesen valahogy senki sem tudja komolyan venni, még mindig nem érti, hogy miért nem talál gondolatolvasó pasit.
Amit még tapasztaltam, hogy az emberek többsége igazából képtelen normálisan elmondani az elvárásait és ez a nőkre jellemzőbb. A férfiak általában nyíltabbak, őszintébbek, nem játszanak. Megmondják, hogy egy nő legyen ilyen vagy olyan. Egy nő sokszor akar magáról sokkal jobb képet festeni, ezért teljesen más elvárásokat fest magáról, mint amit, hogy jobbnak tűnjön. Konkrét példák: "A partnert legyen hasonló anyagi helyzetű." Értsd: Keressen jól és vigyen el ide-oda utazni, hetente vegyen jó pár ajándékot. Az ilyen jellegű elvárások meg alapból viccesek. Ha valakinek a társkeresésben az anyagi dolog is ennyire számít, akkor az illető felületes és ne csodálkozzon, ha úgy is kezelik.
Nem baj.
Én is pénztárcát nézem elsőnek. Putris rib*al nem jönnék össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!