Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért baj az, ha egy nőnek...

Miért baj az, ha egy nőnek elvárásai vannak egy férfihoz, amikor a szülőknek is van a gyerekük felé?

Figyelt kérdés
Sokszor fel vannak háborodva ha egy nő magához hasonló anyagi helyzetű partnert szeretne. De nem értem miért? A családban is vannak elvárások a gyerekkel szemben pl. Tanulmányi átlag, mehet diákmunkara ha nincs pénze. Akkor miért baj, ha egy sikeresebb nő pl. Nem akar összejönni adosságokkal teli vagy semmilyen munkat nem vàllaló férfival?
2016. febr. 26. 09:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem baj.

Miért lenne?

A férfiaknak is vannak elvárásaik.

Sőt minden embernek vannak elvárásai, munkában is, magánéletben is, sokszor még a baráti kapcsolatokban is, mindenhol.

2016. febr. 26. 09:52
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Miert lenne baj? Arrol hogy ki kivel akar osszejonni hala istennek meg mindenki maga dont, es a dontes azonnal jogeros, nincs hova fellebbezni ellene hiaba hiszi magarol a falu oregasszonyainak tanacsa hogy ok a masodfok :)
2016. febr. 26. 10:06
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Mindenki azzal jön össze, akivel akar, és ezt nem kell megindokolnia.

Szóval nem értem a kérdésed.

2016. febr. 26. 10:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Sosem azzal van baj, hogy elvárások vannak a másik felé, hanem azzal, hogy ezért cserébe nem hajlandó nyújtani ugyanezt. Ha én elvárom az anyagi dolgokat a férfitól, ő is elvárhatja tőlem ugyanezt, hacsak nem fizetett barátnőt szeretne.
2016. febr. 26. 10:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. Gondolom, a párkapcsolatok kategóriában láttad ezt: az egyáltalán nem releváns. Néhány lusta fiú írogat ilyeneket állandóan, akik képtelenek tenni azért, hogy barátnőjük legyen, így inkább kollektíven utálják a női nemet.
2016. febr. 26. 10:15
 6/12 anonim ***** válasza:
És te ezekkel törődsz? Miért? Én nem. Régóta.
2016. febr. 26. 10:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Azert ez a dolog hajlamos elmenni rossz iranyba neha. A hasonlo anyagi helyzettel nincs baj egyaltalan szerintem sem. De elofordul neha hogy a hasonlobol inkabb sokkal gazdagabb lesz es ezt celnak beallitani kicsit erdekes... Nyilvan ugyved letere nem fog valaki osszejonni egy kozmunkassal.
2016. febr. 26. 14:55
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

A, nem mindenki azzal jön össze akivel akar. Én össze akarok jönni Jennifer Lawrence-el, de ő ezt nem akarja. Szóval innenstől kezdve, nem azzal jövök össze akivel akarok, mert a másik félnek is van beleszólása.

B, a férjed az nem a fiad, hogy elvárásaid legyenek felé.

C, a gyerekedet te tartod el, így jogos hogy elvárásaid vannak felé

D, majd ha a férjedet is eltartod, akkor jogos lesz az elvárásod. Addig míg 30e-rel kevesebbet keres mint te, addig jogtalan!

2016. febr. 26. 15:36
 9/12 anonim ***** válasza:
A kérdésed jogos, az tényleg nem normális és hosszú távon komoly problémákhoz vezet, ha egy felvilágosult, iskolázott csaj együtt jár egy nincstelen valakivel. Azonban ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy nőnek csak anyagi szempontból van elvárása egy férfivel szemben? Ha már ezt a párhuzamot említetted, akkor tedd fel magadnak a kérdést ebben a formában, ami jobban tükrözi a valóságot: Vajon a szülők is mindenáron elvárják a lányuktól, hogy felnőtt korára legyen szép formás melle, vékony combja és hosszú dús haja, vagy a fiától elvárja, hogy 20 éves korára legyen +180centi, szálkás felépítésű és jóképű?
2016. febr. 26. 16:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj, ha egy nőnek elvárásai vannak egy férfival szemben. A férfiaknak is vannak elvárásaik.

Aki ebből ügyet csinál, az életképtelen. Megsértették a finom kis érzéseit, és mindenképpen másokat akar hibáztatni.

A partner-szülő összehasonlítás egyébként eléggé ferdít. Teljesen mindegy milyen a gyerek, vagy hogy hány elvárást kerül ki, attól még az apja az apja marad, az anyja pedig az anyja. Ezt egy egészséges párkapcsolatban nem lehet eljátszani. Ha én holnap felmondanék, elhíznék és abbahagynám a fürdést, úgy érzem elhagyna a barátnőm. Anyám max. sajnálna, de nem tagadna ki.

2016. febr. 26. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!