Mik azok a szavak, kifejezések amik idegesítenek? Amitől majdnem a falra mászol?
Ilyenekre gondolok - és ezek a saját példáim is:
summa summarum, tejfakasztó, párom, üljetek le beszélgetni és a többi. Van több is, de hirtelen nem ötlik fel. Ötlik fel, ez is egy ilyen. :D Viszont ha olvasom, akkor elhúzom a számat. :D
Meg ha valaki a magyar nyelvről beszél, de nem tudja, hogy a magyar az kisbetű, a hozd meg egy d.
Egyébként idegesít még: anyum/anyud, apum/apud, tesóm, teló, füli(fülbevaló).
A tejfakasztó szerintem is ocsmány.
Egyebek:
- trutyi, trutymák
- végett
- kariaji, tulcsilapcsi (tulajdoni lap stb.)
- p..abubus, f...pörgettyű és egyéb kifejezések férfire, nőre egaránt
- bunkofon
- kulimász
- f..zim kifejezés a nő barátjára, párjára (engem a párom pont nem zavar)
- nőre az a kifejezés, hogy suna, pna (ha indulatból mondják, és van oka, még megértem, de ha vki ismeretlen nőről így beszél, az már durva)
A fb posztokban a helyesírási hibák: BáTJa, hozDD, hadd helyett haGY, aNJa, nem-e érdekes a nem érdekes-e helyett, stb. Könyörgöm, annyira nem bonyolult...
Ja és van egy ilyen fétisem, hogy a hányinger kerülget, ha egy zárójel vagy idézőjel nincs bezárva. De konkrétan.
De jó, hogy rátaláltam erre a kérdésre. Rengeteg dolog az agyamra megy : valaki írta itt a sz**á rágott közhelyeket, nah...azok nagyon. Ezenkívül : lebabáztam, babás vagyok, babaprojekt, pocaklakó, babó, babóca. A szavak becézgetése : fürcsi, pancsi, kajcsi, nasika, bulika, tejcsi, köszke, halika....
Hányinger...
Fürcsi, tejci, szopcsi, kajcsi, hamcsi, pisilők, talpikó, lábikó, ágyikó, köszke, bulika, kozmi, taki bá, cicakaka, nünüke, papci, mamci, hapci, kuckuc, kuki, nunci, juj, nini, buksi, kobak, hátikó, vállikó, halika, szobarend, pipiskedik, babaprojekt, pocaklakó, babás vagyok, köszike, puszika, ezektől a falnak megyek.
Fanszőr, vulva, tejcsatorna, ánusz, d*gás. Na, ezeket utálom, rettenetesen hangzanak.
Az idiótaságok:
Adam Lambertizmus
Bábeler
SzJger
Amgolból átvett szavak, meg a hatefő. 🤮🤮🤮
Virul
Vigyorog, mint a vadalma
Irgumburgum🤢
Degeszre eszi magát (mi a f@$ž az a degesz)
Ne add fel!
Küzd az álmaidért!
Apóspajtás
Adjatok egy puszikát a nagyinak!
Ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!