Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik azok a szavak, kifejezések...

Mik azok a szavak, kifejezések amik idegesítenek? Amitől majdnem a falra mászol?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok - és ezek a saját példáim is:

summa summarum, tejfakasztó, párom, üljetek le beszélgetni és a többi. Van több is, de hirtelen nem ötlik fel. Ötlik fel, ez is egy ilyen. :D Viszont ha olvasom, akkor elhúzom a számat. :D

2016. jan. 28. 08:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Hát ez az, hogy először én is. :) Aztán találkoztam azokkal, akik jól hangsúlyozva kaukciónak mondták a kauciót, nekem meg azóta borsózik tőle a hátam.
2016. jan. 30. 17:27
 32/39 A kérdező kommentje:
Te jó ég. :D
2016. jan. 30. 17:32
 33/39 anonim ***** válasza:
Amikor valaki sokszor hasznàlja az "izè" szòt, vagy ha keveri a Magyar nyelvet a horvàttal. Pl. Zsena hozdd ide azt a kutiját : asszony, hozdd ide azt a dobozt.
2016. febr. 1. 19:16
 34/39 anonim ***** válasza:
80%

Meg ha valaki a magyar nyelvről beszél, de nem tudja, hogy a magyar az kisbetű, a hozd meg egy d.

Egyébként idegesít még: anyum/anyud, apum/apud, tesóm, teló, füli(fülbevaló).

2016. febr. 1. 22:50
 35/39 anonim ***** válasza:

A tejfakasztó szerintem is ocsmány.

Egyebek:

- trutyi, trutymák

- végett

- kariaji, tulcsilapcsi (tulajdoni lap stb.)

- p..abubus, f...pörgettyű és egyéb kifejezések férfire, nőre egaránt

- bunkofon

- kulimász

- f..zim kifejezés a nő barátjára, párjára (engem a párom pont nem zavar)

- nőre az a kifejezés, hogy suna, pna (ha indulatból mondják, és van oka, még megértem, de ha vki ismeretlen nőről így beszél, az már durva)

2016. jún. 2. 12:04
 36/39 anonim ***** válasza:
ja, meg a kisfiúk fütyijére az angyalbögyörő...
2016. jún. 2. 12:05
 37/39 anonim ***** válasza:

A fb posztokban a helyesírási hibák: BáTJa, hozDD, hadd helyett haGY, aNJa, nem-e érdekes a nem érdekes-e helyett, stb. Könyörgöm, annyira nem bonyolult...

Ja és van egy ilyen fétisem, hogy a hányinger kerülget, ha egy zárójel vagy idézőjel nincs bezárva. De konkrétan.

2017. jan. 22. 07:41
 38/39 anonim válasza:

De jó, hogy rátaláltam erre a kérdésre. Rengeteg dolog az agyamra megy : valaki írta itt a sz**á rágott közhelyeket, nah...azok nagyon. Ezenkívül : lebabáztam, babás vagyok, babaprojekt, pocaklakó, babó, babóca. A szavak becézgetése : fürcsi, pancsi, kajcsi, nasika, bulika, tejcsi, köszke, halika....

Hányinger...

2018. aug. 8. 01:07
 39/39 anonim ***** válasza:

Fürcsi, tejci, szopcsi, kajcsi, hamcsi, pisilők, talpikó, lábikó, ágyikó, köszke, bulika, kozmi, taki bá, cicakaka, nünüke, papci, mamci, hapci, kuckuc, kuki, nunci, juj, nini, buksi, kobak, hátikó, vállikó, halika, szobarend, pipiskedik, babaprojekt, pocaklakó, babás vagyok, köszike, puszika, ezektől a falnak megyek.

Fanszőr, vulva, tejcsatorna, ánusz, d*gás. Na, ezeket utálom, rettenetesen hangzanak.

Az idiótaságok:

Adam Lambertizmus

Bábeler

SzJger

Amgolból átvett szavak, meg a hatefő. 🤮🤮🤮

Virul

Vigyorog, mint a vadalma

Irgumburgum🤢

Degeszre eszi magát (mi a f@$ž az a degesz)

Ne add fel!

Küzd az álmaidért!

Apóspajtás

Adjatok egy puszikát a nagyinak!

Ennyi jutott eszembe.

2022. jún. 17. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!