Titeket is idegesítenek itt ezek a kifejezések, hogy "nem várt" meg a "négy hónaposom"?
Kedvencem, én ekkorra "nem várom a nem vártat. Ti mikorra?" Mire jó az ilyen kérdés?
Meg ide töltögetik fel a teszteket, amikor világosan lehet látni, hogy pozitív vagy negatív. Attól, hogy 8 emberből, kettő "sejt" valami csíkot, attól az még sajnos negatív marad.
És akkor még ott vannak a "szerintetek hány hetes vagyok? Fiú vagy lány?" Ettől miért lesz nektek jobb? Ugyanúgy olyan, az elején, mintha sörhasad lenne, bumm.
Már elnézést a kirohanásom miatt, de ez a téma totál elvesztette a lényegét.
És amikor a menstuáltam helyett a beteg lettem? Hàt az se semmi, meg a pocaklakó és a 24 hónapos a gyerek. Miért nem 2 éves?
És amikor a teszt full negatív hàt szereljük szét hátha úgy pozi lesz.
Mekkora feszültség kell az életedben, hogy néhány szó úgy idegesítsen, hogy kérdést írj ki róla? :)
Szerintem ne ezeken lovagolj, hanem azt gondold végig, hogy mi lehet az a probléma, ami belőled ezt váltja ki.
Jaj, ne is mondd, én már kezdtem rosszul érezni magam, hogy csak én vagyok ilyen földhözragadt, hogy ezeket a kifejezéseket nem kedvesnek hanem idegesítőnek tartom?
Igen, a "babás", a "4 hónaposom" (és az X hós! ilyen szó nincs is..), a "kismami", stb.
A feleslegesnek tűnő kérdéseket jobban megértem, amikor az ember babát vár, vagy szeretne és aggódik, meg várja, hogy pozitív legyen végre a teszt, stb. az egy sajátos lelki állapot :). És igen, amikor még nem szültél, de már otthon vagy táppénzen, akkor lehet hogy unatkozol annyira, hogy feltöltöd a pocakod, hogy "szerintetek hány hetes vagyok" :D... bár én nem tettem, de ezt jobban megértem emiatt.
Amit egyáltalán ne értek meg viszont: az ultrahang eredmények felsorolása, hogy az itteni hozzá nem értő vadidegenek szerint jók-e... Ha kezében a lelet, akkor gondolom az orvostól jött, miért nem őt kérdezte meg??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!