Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Utálom a gazdagokat?

Utálom a gazdagokat?

Figyelt kérdés

Sajnos rettenetesen irigy tudok lenni, szégyellem is magam érte. Hiszen nem a gazdagok tehetnek arról, hogy én szegény vagyok, hanem elsősorban én saját magam.

Próbálom úgy felfogni, hogy mindennek megvan az oka meg a helye a világban, és szükség van a szegényekre, másként nem lennének gazdagok.

Igyekszem nem kimutatni, de nagyon rosszul tudom érezni magam, amikor tehetős ismerős a képembe vágja, hogy sajnál minket, csórókat, mert sose leszünk a szintjén, meg hasonlók.

Hogy tudnám figyelmen kívül hagyni az ilyen megjegyzéseket? Meg hogy ne érintsen negatívan, ha valaki gazdag, ne legyek irigy.

Forduljak pszichológushoz esetleg?

(Nincs még végzettségem, tanuló vagyok)

2016. jan. 22. 12:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
28%

A jókívánságokat pedig köszönjük szépen! ;)

Nem tudom miből gondolod azt, hogy a gyári munkást nem csalhatja meg a párja... Jajj, persze, mert ez gazdagéknál szokás! :D Ki kell ábrándítsalak, nagyon tévedsz!

Persze, kell pék, kell autószerelő, kell asztalos stb.. Így van! De én sosem akartam egyik se lenni! Mint írtam, szeretem a munkámat, nyilván azért, mert én választottam!

2016. jan. 27. 20:23
 12/25 anonim ***** válasza:
35%

És igen, a pénz van értünk! Nagyon jól látod! És azt gondolom, ezt pont annak kellene mondanod, akinek nincs! Mivel a hiánya igencsak felemészti az embert!

Nekem van, és értem van! ;)

2016. jan. 27. 20:25
 13/25 anonim ***** válasza:
36%
majd fogtok mert a jó létbe az unalomba mikor kihal már a rózsaszín köd utána ,majd emlékezni fogsz rám :) mert a csórok jobban össze tartanak 1 egység :) a jobb anyagi helyzettel rendelkező párocskák pedig jó dolgukban unalom űzésként félre félre kacsingatnak :) ha 4 év után is vissza irsz ide boldogan vagy üzenetben hazugság nélkül akkor elhiszem :) :) vagyis próbálom elhinni hogy minden ok :D :D
2016. jan. 28. 06:10
 14/25 anonim ***** válasza:
33%
Teljesen átlagos családban nőttem fel, a párommal pedig 13 éve vagyunk együtt! Ennyi erővel írhatom, hogy a csórók meg mind alkoholisták lesznek, meg részegen megverik az asszonyt, mert belefáradnak a pénztelenségbe! :D
2016. jan. 28. 18:59
 15/25 anonim ***** válasza:
30%
Érdekes egyébként, hogy olyan dologról mondasz véleményt, amit sosem tapasztaltál! Mellesleg persze, én b@sszam meg, mert nekem bejött, és szeretem az életemet! :D
2016. jan. 28. 22:13
 16/25 anonim ***** válasza:
34%

ne b@@@szd meg hanem tanulj alázatot a diplomával és a pénzel nem lehet jelemet vásárolni :D ;)

alkoholhoz a boldogtalan emberek nyúlnak nem a csórok 13 éve együtt és nincs még gyerek látod egészséget sem lehet pénzért venni

a magad fajta tervezi az életét .és mire észbe kap ketyeg a biológia órája tik tak :D :D

Anyira meg nem lehetsz eleresztve pénzel mert 1 igazi jó módu emberke nem dicsekszik ,NEM NAGYKÉPSŰSKÖDIK ,,,VAGY LEHET TE A PATK@@NY KATEGÓRIA VAGY :D ....ahogy mamám mondaná ....fiaim tanuljátok meg az okos azt is eltitkolja ami van ...a buta azzal is dicsekszik ami nincs :D :D

2016. jan. 31. 05:49
 17/25 anonim ***** válasza:
41%

Persze, te általánosíthatsz, én nem. Egy arc és név nélküli fórumon pedig marhára megéri dicsekedni! Itt véleményt lehet írni, pontosan ezt tettem. ;) Név és arc nélkül! Tudod, úgy lehet normálisan élni, ha tervezel. Felelőtlenség egyik napról a másikra élni úgy, hogy azt sem tudod mit szeretnél másnap. Csak bekerülsz egy mókuskerékbe, minden nap csinálod ugyanazt, aztán belefásulsz. Sajnálom, hogy ennyire rosszindulatú és begyepesedett ember vagy. Sztereotípiákra építeni nagy hiba! De én azt hiszem veled befejeztem, mert sosem fogjuk egymást megérteni. Pedig én próbáltam neked normálisan leírni a véleményemet. Te végig támadtál. Menj el jósnak, mert nagyon tudod mi fog történni az én életemben a következő 4 évben. ;) Azt érzem egyébként, hogy te még önmagadnak is próbálod megmagyarázni, hogy miért jó neked, hogy nem vagy "gazdag". Nekem mindenem megvan, igen, a boldogság is. Ez a bajod.

Nem egy világban élünk, szerencsére!

2016. jan. 31. 12:37
 18/25 anonim ***** válasza:
12%

Te nem általánosítasz akkor emlékezett kiesésed van a csórok általában alkoholizálnak ki is irta?? :)

De várjál már hogy gazdag tág fogalom is va autónk panel lakásunk 1 hétvégi házunk...lekötött pick részvényünk is van amit hamarosan kitudok venni pár milkó ...tehát nem tudom te melyikbe tartozol én csóronak érzem így is magam :)

nem tudom hogy mindened megva például mit takar mi neked a gazdagság ? :)

Jah a jóslásba bele találtál azt is végeztem de hobbiként üzöm családtagoknak barátoknak ,általában beválik :) :)

2016. jan. 31. 15:50
 19/25 anonim ***** válasza:
17%
Nem vagyok rossz indulatú csak a férgeket gyülölöm én soha nem kérkedtem mit értünk el kemény munkával értük el ,és hajléktalanokkal ugyanúgy eltudok beszélgetni mint 1 milliomossal nincs különbség a szememben :) te az a fajta vagy aki lenézi a szegényebbet ,de megfog nagyon verni a jó isten valamilyen formában :)
2016. jan. 31. 15:53
 20/25 anonim ***** válasza:
10%
Hát még szerencse hogy nem egy a világunk köszönöm a jó istenek hogy nem vagyok 1 nagy arcú bumburnyák mint egyesek :)
2016. jan. 31. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!