Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én utálom itt a gazdagokat?

Csak én utálom itt a gazdagokat?

Figyelt kérdés
na nem azokat ,akik megcsinálták a szerencséjuket valamivel,hanem akik csak úgy beleszulettek a jólétbe és lényegében egész életukbe nem kell semmi megeroltetot csinálniuk

2014. aug. 31. 03:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én irigylem őket.
2014. aug. 31. 03:21
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
azt hiszed, hogy neki nem probléma, hogy budokban él? Mindig magányos, és soha nem tudja átélni azt a dolfgot, hogy valamiért megdolgozik, és a végén sikerül
2014. aug. 31. 04:16
 3/19 A kérdező kommentje:
#2 de soha nem kell aggódnia semmiért be van biztosítva orok életére. mellesleg egy szegény ugyanúgy kuzdhet ezekkel a gondokkal ,amit írtál sot az anyagi helyzete miatt sokkal gyakoribb!
2014. aug. 31. 04:33
 4/19 anonim ***** válasza:
21%
ebben igazad van, de például én nagyon sok gazdagot ismerek, és mindegyiknek az emberi képességei nagyon gyengék. Még a legnagyobb jószándék mellett is olyan ostobán reagálnak, hogy inkább az vetődik fel, hogy nincs-e valami gond az értelmi képességeikkel. Rgyébként én sem nagyon szeretek együtt lenni gazdagokkal, mert nem tudják feltételezni azt, hogy valamiben nem jók, vagy mások jobbak, és a velük töltött idő is állandóan róluk szól.
2014. aug. 31. 05:08
 5/19 anonim ***** válasza:
73%
Primitív vagy. Bocsi. Középosztályból származom, teljesen átlagos vagyok, de senkit sem utálok az anyagi helyzete miatt csak mer' neki "bejött az élet". Ha meg arra gondolsz, hogy valakinek apuci+anyuci a segge alá tesz mindent annak előbb utóbb vége lesz. Ők öreg korukra - ha hülyék - nem fogják tudni megtartani azt a sok vagyont. Ha igen, akkor meg megérdemlik. Max. azokat utálom akik valami Fidesz+Mszp+Szdsz /teljesen mindegy/ mutyiból gazdagodtak meg. Az erkölcstelen, ez nem.
2014. aug. 31. 08:32
 6/19 anonim ***** válasza:
49%

Ja, tipikus primitív ember vagy.

Alapból undorító ez, mikor valakit azonnal megítélünk, és elítélünk, csak azért mert beleszületett egy helyzetbe. Tény hogy irigykedünk rájuk, de mindenkinek a saját életét kell élnie és nem azt nézni kinek mi jutott. Ezzel párosítva szokott az lenni, hogy tipikus prolik nyomják a szöveget hogy jajj nekik csak ennyi jutott, jajj ha ők is gazdagok lennének...takaróznak a mi lenne ha szövegel, de a saját életükért nem tesznek semmit.

Meg jön a sok általánosítás, hogy a gazdag hülye, a gazdag burokban él, a gazdag nem szereti a gyerekét...igen, vannak olyanok is.

De ha van pénzed, akkor többnyire társaságod is lesz, megteheted hogy eljársz ide-oda, nyaralni, bárhova...míg a szegény ember nagy része ül a kocsmában meg bámulja a tv-t.

Vagy a minden gazdag hülye téma is olyan, hogy vannak pénzes ismerőseim, alapból tanulnak mint állat, hogy később ők irányítsanak egy céget, vállalkozást, amihez kell rátermettség. Na meg a gazdag is megdolgozik a pénzéért, és alapvetően egy más mentalitást vesz át az a gyerek, aki ilyen közegben nő fel.

Persze ez is kire hogy hat, a szegény ember gyereke is lehet elkényeztetve, és lehet királykisasszony aki soha nem dolgozik, meg a gazdag is lehet ilyen, és fordítva lehet mindkettő szorgalmas is.

Ez a "nem tudják feltételezni hogy mások valamiben jobbak" meg még inkább igaz a legutolsó proli munkásokra, akik azzal vannak eltelve, hogy ők kétkezi munkát végeznek, és folyton azt bizonygatják hogy ők a világ császárai.

Én mondjuk egyedül azt utálom, mikor valaki beleszületett egy helyzetbe, és mellette elmondja hogy milyen nehéz neki az élet, meg micsoda felelősség egyedül lakni, és kocsit fenntartani, és micsoda szar vagyok mert nekem nincs lakásom, se autóm.

2014. aug. 31. 11:23
 7/19 A kérdező kommentje:

#6 savanyú a szolo mi?:)jó lenne a minden csoró befogná a szaját es csak bálványozná a gazdagokat mint azt eggyesek teszik(hozzáteszem ez még annál is szánalmasabb mint ha valaki anyu /apu vagyonával kérkedik)

"Alapból undorító ez, mikor valakit azonnal megítélünk, és elítélünk, csak azért mert beleszületett egy helyzetbe."

Mért talán ha valaki csóró helyre szuletik és ezmiatt bunozo lesz belole mert nem lát semmi kilátást az életebe ezért mindent egylapra tesz fel akkor azt talán nem iteljuk el? Ok ugyanúgy azért olyanok ,amilyenek mert oda szulettek ahova!

Eggyáltalan nem irigykedek a gazdagokra :),utálom oket ahol tudok keresztbe teszek nekik csak azért mert az átlag embert semmibe nézik(nem mindeggyik)!És eggyaltalán nem vagyok proli ..........igaz abszolult a nulláról kezdtem de 28 eves koromra mindent megteremtettem magamnak lakás ,autó nincs egy fillér tartozásom se sot nekem tartoznak mert emellet még a családomat is rengeteget segítem,de ezzle én soha nem kérkedem mert még vannak ,akik rám irígykednek így is:(

Igen is a azok a gazdagok ,akiknek mindenuk meg van szuletésuktol általában sík hulyék.....olyan egyszeruek mint egy fakocka mert nincs min agyalniuk kombinalniuk mert mindenuk meg van nemúgy egy csorónak allandóan a túlélésen kell agyalnia!

2014. aug. 31. 12:50
 8/19 anonim ***** válasza:

6: Aki ilyen környezetben nő fel az ilyen lesz: https://www.youtube.com/watch?v=wQ-ZW0lg-qg

Felesleges az egymás elleni uszítás, te sem vagy jobb mint a kérdező, fényezed magad és te őt meg a szegényebbeket szidod, nincsen társaságod, és ezzel a primitív "visszavágással" akarod leplezni.

Amúgy az 5. vagyok

2014. aug. 31. 12:59
 9/19 A kérdező kommentje:

nah ezekrol beszélek ,hogy lehet az ilyeneket elviselni ép ésszel?:) és még ezek tartják nagyra magukat az osszes Thaigethos érett :).

Jah és a "nekik bejott az élet" kategoriát én nem ide sorolnám ok már egy teljesen más torténet....

2014. aug. 31. 13:19
 10/19 anonim ***** válasza:

Csak gondoltam árnyalom kicsit a helyzetet, hogy ne csak a "köcsög gazdagozás" menjen.

Ez se nem uszítás, se nem primitívség. De ha ti ettől alszotok jobban, hogy "mindenki aki gazdagnak születik hülye lesz", és nincs jobb dolgotok mint kiragadott példákkal ezt bizonygatni, akkor sok sikert a szegényes életetekhez.

2014. aug. 31. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!