Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utálom a gazdagokat! Ti is?

Utálom a gazdagokat! Ti is?

Figyelt kérdés

Mindenük megvan a világon! Ezzel még nem is lenne bajom, csak nem tudják megbecsülni azt! pl. Én kínaiban vásárlok, mert márkásra nincs pénz. Minek venni 25 ezerért venni egy nadrágot, amikor azt máshol 900 Ftért megkapod?(nekem az egyik PIACON vett tornacipőm 3 éve bírja! Pedig aztán mindig abban vagy(kivéve télen, mert akkor hótaposóban járok).

A legtöbb gazda(tiszt. a kivételnek) kiröhögi a "nem jómódúakat", mert nekik nem telik kabrióra. És ha én egy használt suzukival járok? Akkor mi van? SEMMI! Dicsekednek, hogy ide megy nyaralni, meg oda, én pedig csak a strandra tudok lemenni, ez az én nyaralásom!

-Mi a kedvenc márkád?

-???

"vááá"

2010. aug. 17. 21:12
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
89%
nálunk osztályban volt egy ilyen gyerek, dicsekedett azzal hogy őt faszomtudja milyen audival hozzák naponta, egyx meguntam ozt behúztam neki egy olyat hogy a mögötte állót is lefejelte ...
2010. aug. 17. 21:15
 2/46 A kérdező kommentje:
zöld pracli! :)
2010. aug. 17. 21:16
 3/46 anonim ***** válasza:
69%

hé nyugalom.Ma már nincsenek is gazdagok.Bár én ismerek egy párat de egyik se gonosz senkivel.Tök normálisak.De ha tényleg van ilyen ismerősöd az csak azért csinálja mert mondjuk neki nincs annyi barátja mint neked.Csak pénze.És mint tudjuk, pénzzel nem lehet megvenni mindent.

De fölösleges ennyire felhúznod magad ezen a tényen.Ne figyelj rá(juk).Szerintem még rá is tesz egy lapáttal hogy igy felforr az agyvized tőle.

2010. aug. 17. 21:18
 4/46 anonim ***** válasza:
82%

általános 8. osztályába velem is volt ilyen... mármint akkor pont nem álltunk jól anyagilag, és kínaiba vettem a dolgokat meg minden... és akkor egy elkényesztetett gyerek beszólt nekem h: 'Nézzétek a kis szegénysrác abba a plóba van amibe tegnap...És ráadásul csóró is...'

Na engem olyan mértékű düh fogott el h azóta utálom az ilyesfajta gazdagokat... azokat akik megtehetik de nem néznek le, nem szólnak be azokkal nicns bajom.. csak akik ettől elszállnak maguktól...

2010. aug. 17. 21:20
 5/46 A kérdező kommentje:

Csóró vagyok, mint állat, a net is a szomszédtól jön és rajtuk kívül nincs is senkim!

De ha lennének barátaim(vagy legalább haverjaim), azt mondom az életnek:OKÉ! :/

6/46 anonim ***** válasza:
86%
hát én nem mindegyiket csak egy párat,pl. olyat aki adakozik a pénzéből azzal semmi gondom nincs de aki csak úgy jaszkarizik annak dunába lövés járna :) mondjuk én szeretem a márkás ruhákat de nem mindig engedhetem meg magamnak sajnos :( de hát ez mivel csak középosztálybeli vagyok (: de még is élek...
 7/46 A kérdező kommentje:
Ezért kaptad fel a vizet? Én 2 naponta cserélem a pólóimat! o.o
2010. aug. 17. 21:21
 8/46 anonim ***** válasza:
49%
Én nem utálom őket, hanem írígylem őket.Nah nem azt ahogy dicsekednek..
2010. aug. 17. 21:22
 9/46 anonim ***** válasza:
89%
engem a SZEGÉNYSRÁC és a CSÓRÓ szó bosszantott fel... és ha jól értesültem akkor mára neméppen gazadagok..sőőt...
2010. aug. 17. 21:22
 10/46 A kérdező kommentje:
Akkor karma, ecsém :D
2010. aug. 17. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!