Utálom a gazdagokat! Ti is?
Figyelt kérdés
Mindenük megvan a világon! Ezzel még nem is lenne bajom, csak nem tudják megbecsülni azt! pl. Én kínaiban vásárlok, mert márkásra nincs pénz. Minek venni 25 ezerért venni egy nadrágot, amikor azt máshol 900 Ftért megkapod?(nekem az egyik PIACON vett tornacipőm 3 éve bírja! Pedig aztán mindig abban vagy(kivéve télen, mert akkor hótaposóban járok).
A legtöbb gazda(tiszt. a kivételnek) kiröhögi a "nem jómódúakat", mert nekik nem telik kabrióra. És ha én egy használt suzukival járok? Akkor mi van? SEMMI! Dicsekednek, hogy ide megy nyaralni, meg oda, én pedig csak a strandra tudok lemenni, ez az én nyaralásom!
-Mi a kedvenc márkád?
-???
"vááá"
2010. aug. 17. 21:12
11/46 anonim válasza:
Én csak az olyeneket utálom, akik kérkedenek a pénzükkel és lenézik a szegény(ebb)eket.
12/46 A kérdező kommentje:
no látod! Én is! :D
2010. aug. 17. 21:26
13/46 anonim válasza:
holott a 'szegényebbekbe' sokszor sokkal de sokkal több emberiség szorult + ők megbecsülik amilyük van...
14/46 anonim válasza:
tényleg szar annak aki nem gazdag.De emiatt nem őket kéne okolni, csakmert az illető nem vitte semmire vagy a szülei nem vitték.
15/46 Mr. Idegen válasza:
én ruhákra nem nagyon adok, csak akkor veszek ha akció van. és csak akkor hordok minőségi ruhákat amikor elmegyek otthonról. én inkább szórakoztató készülékekre adok, persze nem a legdrágábbra. mobilom 4 éves és még mindig tökéletes nekem, nemrég vettem putcos tv-t 2 évig sporoltam, előtte egy szuper crt volt de örökre kihullt 100szor volt tvszerelőnél
16/46 anonim válasza:
Én csak azért utálom a gazdagokat, mert semmibe veszik az apró pénzeket, csak dobálják össze-vissza (mármint a suliban ahova járok), és egyszer arra gondoltam, hogy megmutatom nekik mit lehet kezdeni a sok apróval. Volt kemény megtakarított 15 ezer forintom, amit vagy 1 évig gyűjtöttem. Azután minden nap a suliban összeszedtem azt a pénzt amiket úgy ők csak eldobáltak.(Volt olyan akinek a visszajáró nem kellett és mondtam neki, hogy adja nekem) Ebből összejött 5 ezer forint kb 7 hónap alatt, kb a tanév végére. Majd fogtam a pénzt, és felmentem a vaterára ahol vettem egy használt arcade xbox 360-at. Mivel a mi iskolánkba még a felsőbb kölyköknek is max egy ps2 volt, így ezzel elkezdtem dicsekedni. Megmutattam a gazdag elkényesztett gyerekeknek, hogy mit lehet csinálni a sok apróval!! Én sem vagyok gazdag sőt. Amikor gyűjtöttem a pénzt csórónak hittek, hogy minden 50 ft-ért lehajoltam a földre. De az nevet aki utoljára nevet, he he!
17/46 anonim válasza:
18/46 anonim válasza:
Mijen mobilod van ha szabad kérdeznem?
19/46 anonim válasza:
iPhone 4 32GB (Gyárilag Kártyafüggetlen), miért?
20/46 anonim válasza:
Érdekes. Nekem is.
Te mennyiért vetted?
Én 289.000HUFfancsért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!