Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utálom a gazdagokat! Ti is?

Utálom a gazdagokat! Ti is?

Figyelt kérdés

Mindenük megvan a világon! Ezzel még nem is lenne bajom, csak nem tudják megbecsülni azt! pl. Én kínaiban vásárlok, mert márkásra nincs pénz. Minek venni 25 ezerért venni egy nadrágot, amikor azt máshol 900 Ftért megkapod?(nekem az egyik PIACON vett tornacipőm 3 éve bírja! Pedig aztán mindig abban vagy(kivéve télen, mert akkor hótaposóban járok).

A legtöbb gazda(tiszt. a kivételnek) kiröhögi a "nem jómódúakat", mert nekik nem telik kabrióra. És ha én egy használt suzukival járok? Akkor mi van? SEMMI! Dicsekednek, hogy ide megy nyaralni, meg oda, én pedig csak a strandra tudok lemenni, ez az én nyaralásom!

-Mi a kedvenc márkád?

-???

"vááá"

2010. aug. 17. 21:12
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
25%

Grat, én akkor vásároltam amikor kijött, egyébként itt lett megvéve...

[link]

355 900 Ft és az elsők között lehetett iPhone 4-em, ami természetesen, mint írtam, Gyári Független...

2010. aug. 17. 21:52
 22/46 anonim ***** válasza:
71%
Gondolom Provident gyorskölcsönnel?
2010. aug. 17. 22:14
 23/46 anonim ***** válasza:
53%
iphone sux-.- szar sznob apple esek...nekem HTC HD2-őm van sose kéne iphone
2010. aug. 17. 23:22
 24/46 anonim ***** válasza:
83%
Azért, mert nem tudod milyen az igazi minőség, nálam is volt már HTC HD2 és, hogy őszinte legyek nem igazán nyűgözött le, az animációk közel sem olyan kidolgozottak, sebességben is közel sincs ott. iPhone 3GS-hez hasonlítva még talán mondhatjuk jónak a HTC HD2-t, de a 4-hez hasonlítva már elég gyengécske... ^^
2010. aug. 18. 00:33
 25/46 anonim ***** válasza:
93%

na ezért szánalmas, írtanivaló az emberi faj. kiír valaki egy kérdést, hogy milyen undorítóak a gazdagok, amiért dicsekednek, erre mivé fajul a topik? arról beszélgetnek a hozzászólók, hogy hányszázezerért vették az "ájfonjukat"...

valahogy elkapott a röhögőgörcs és a hányinger. igen. egyszerre.

2010. aug. 18. 09:38
 26/46 A kérdező kommentje:
nekem csak egy használtan vett playstation 1-em van :) de nekem elég is az..
2010. aug. 18. 11:13
 27/46 anonim ***** válasza:
39%
00:33 a snapdragon sebességét kérlek ne hasonlítsd össze egy 3gs sebességével
2010. aug. 18. 13:03
 28/46 anonim ***** válasza:
54%
De azért azt vedd már figyelembe, hogy az 1GHz-es Snapdragon kb. annyit ér, mint a 600MHz-es Cortex A8, vagy talán még kevesebbet, mivel ez kifejezetten az iPhone-hoz van, tökéletes hardver/szoftver páros, míg a HTC-re csak rádobtak egy WinMobile-t (LOOOL), tehát nagyon nem sokat ér, ha még talán Android lenne rajta akkor lehetne valamivel gyorsabb is... Például HTC EVO 4G, erre bevallom, hogy tényleg gyorsabb, mint a 3GS... De az iPhone 4 mellett ennek sincs esélye természetesen, a tökéletes Szoftver/Hardver páros miatt, és természetesen még rengeteg dolog miatt, pl. AppStore.
2010. aug. 18. 17:40
 29/46 A kérdező kommentje:
heló, elszakadtunk a témától! No mind1... :)
2010. aug. 18. 18:23
 30/46 anonim ***** válasza:
13%
Éhes vagyok. Ti nem?:S
2010. aug. 18. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!