Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utálom a gazdagokat! Ti is?

Utálom a gazdagokat! Ti is?

Figyelt kérdés

Mindenük megvan a világon! Ezzel még nem is lenne bajom, csak nem tudják megbecsülni azt! pl. Én kínaiban vásárlok, mert márkásra nincs pénz. Minek venni 25 ezerért venni egy nadrágot, amikor azt máshol 900 Ftért megkapod?(nekem az egyik PIACON vett tornacipőm 3 éve bírja! Pedig aztán mindig abban vagy(kivéve télen, mert akkor hótaposóban járok).

A legtöbb gazda(tiszt. a kivételnek) kiröhögi a "nem jómódúakat", mert nekik nem telik kabrióra. És ha én egy használt suzukival járok? Akkor mi van? SEMMI! Dicsekednek, hogy ide megy nyaralni, meg oda, én pedig csak a strandra tudok lemenni, ez az én nyaralásom!

-Mi a kedvenc márkád?

-???

"vááá"

2010. aug. 17. 21:12
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%
20:53 miért kell ezen lovagolni?attól még hogy neked nincs pénzed rá,és irigykedsz nem kéne pofázni
2010. szept. 10. 13:03
 42/46 anonim ***** válasza:
36%
Nekem is van egy ilyen osztálytársam,de az legalább nem dicsekszik,mondjuk akkor is!Iskola időben muszály volt elmenni Jordániába nyaralni,mert nyáron nem voltak!Meg van külön takarítónőjük!Az átlagember dögöljön meg a munkában,ezek meg csak ülnek,azt nézik,hogy helyettük végzik a munkát!Engem csak ez idegesít,egyébként normális a gyerek,csak vannak hülye dolgai.
2011. ápr. 1. 20:50
 43/46 anonim ***** válasza:

Utolsó,nehogy azt hidd,hogy csak ülünk,sokkal többet és keményebben dolgozunk,mondhatnám egész nap kivéve amikor edzeni megyek vagy suliba néha,többi inkább meló.Céljaink vannak és dolgozunk értük keményen.Nem irigykedni kell hanem tegyetek érte,hogy ti is gazdagok legyetek,rengeteg lemondással jár előre szólok.

De megéri nagyon is.

23F

2011. jún. 5. 01:57
 44/46 anonim ***** válasza:
42%
pff lol hülyegyerek mért kell utálni azt aki egész életébe dolgozott, és hajtott nem pedig csak 5-8 órát dolgozik? Meg akinek van valami esze? És te azzal miért törödsz, hogy hol veszik a ruhájukat? Mert szerinted egy gazdagon jól álna szakadt ruha???
2011. júl. 26. 21:48
 45/46 anonim ***** válasza:

"attól még hogy neked nincs pénzed rá,és irigykedsz nem kéne pofázni"

azt nem fogjátok fel sötétfejűek, hogy nagyon sokan NEM irigykednek a tuskóbbik fajta nagyképű gazdagokra, akik büszkék magukra.

Egyszerűen zavar hogy milyen sokan vannak, hogy pazarolnak, és milyen nulla rálátásuk van arra hogy honnan jön a cuccuk, amire büszkélkednek tök feleslegesen. Kb nekik az egészhez semmi közük, a márkás cucc pl, nem az ő érdemük. Nem gáz hogy olyan nulla ízlésük van hogy kénytelenek biztosra menni és vagyonér' venni ruhát? De, az. Nem értik az ilyen sötét barmok még azt se, hogy a többség NEM irigykedik rájuk, hanem undorodik tőlük.

2019. jan. 30. 02:42
 46/46 anonim ***** válasza:
Szia,én gazdag csaladbol szarmazom,megsem vagok fel a cuccaimmal,persze hordom oket de nem nezem le a szegenyebbeket. Ha tanulsz es jo munkahelyed lesz (a legjobb ha a magad fonoke vagy) akkor neked is megadatik mindaz amire vágysz,én sok szerencsét kívánok neked ,lehet,hogy már nem aktuális,de aki hasonló helyzetben van annak is.
2021. nov. 1. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!