Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én utálom itt a gazdagokat?

Csak én utálom itt a gazdagokat?

Figyelt kérdés
na nem azokat ,akik megcsinálták a szerencséjuket valamivel,hanem akik csak úgy beleszulettek a jólétbe és lényegében egész életukbe nem kell semmi megeroltetot csinálniuk

2014. aug. 31. 03:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kedves 10.: Senki nem mondott ilyet, én elmondtam 5.-ben, hogy szerintem a kérdezőben irigység van, aki meg csak a szülei miatt az, de amúgy nem érdemli meg az el fogja veszíteni. Utána elmondtam, hogy legalább ugyanennyire primitív és szánalmas ez fordítva a 6. válaszolótól.

Semmi uszítás nem volt ezekben, idézz már valamit amiből az jött le, hogy itt ahogy fogalmaztál "köcsög gazdagozunk".

Üdv: az 5.

2014. aug. 31. 16:24
 12/19 A kérdező kommentje:
a "kedves" 10-es csak magára ismert ezért ez a felháborodás ,senki nem szereti ha szembesítik a valódi énjével és nem a maga által elképzelt képet kapja vissza ! Udvozlet a valóságban 10-es ,akármennhyire is bosszantó még vannak oszinte emberek ,akik megmondják ,amit gondolnak és nem csak azt ,amit éppen hallani szeretne a tobbség.....
2014. aug. 31. 21:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem ebből az egészből hogy ha neked rossz akkor másnak miért legyen rossz?

Normális szülő támogatja a gyerekét amiben csak tudja. Ha meg a gyerek tényleg hülye lesz akkor (mint előttem is mondták) előbb vagy utóbb úgy is el fogja veszíteni a vagyonát.

2014. szept. 1. 13:51
 14/19 A kérdező kommentje:
nekem nem rossz ,sot eggyre jobb de ezzel párhuzamosan a gazdagokat is eggyre jobban megvetem....Ha megnyerném a lotto 5-ost , ez akkor se változna !Ha te szulettél volna a kevésbé szerencsés oldalra akkor te is utálnád oket ......
2014. szept. 1. 15:26
 15/19 anonim ***** válasza:
az a primitív, aki azt állítja magáról, hogy "középosztályi". Ez a fogalom nem is létezik, hanem ez egy ideológiai baromság.
2014. szept. 2. 03:07
 16/19 anonim ***** válasza:

"Kedves" kérdező, te nem vagy normális. :D

Azt hiszem, egyikünk sem tehet arról, hogy beleszülettünk. Nem emlékszem, hogy térden állva könyörögtem volna Istennek, hogy pont ebbe a családba tegyen, mert én olyan rohadt nagy jólétben akarok élni. Ezt osztotta a nagybetűs Élet, tehetek róla? Nem hinném.

VANNAK síkhülye gazdagok, de ne felejtsük el, hogy vannak síkhülye szegények is. Semmilyen esetben sem kéne általánosítani.

És hidd el, hogy kell gondolkoznunk és nem az a legnagyobb problémánk, hogy fekete vagy szürke Mercit vegyünk-e, továbbá 20 vagy 20,5 millióért. ;)

Mindkét szülőm megdolgozott a pénzért, RENDES munkahelyük van, RENDESEN neveltek. Kicsikoromban se kaptam meg mindent amiért könyörögtem, csak mert megtehettük volna, pontosan azért, hogy ne legyek olyan, mint sok elkényeztetett gazdag kölyök. Még vidékre is felköltöztünk, nehogy a fővárosi gazdag környék olyanná tegyen, mint most visszaköltözve majdnem az összes osztálytársam.

Nem még vagyok nagykorú, fogalmam sincs, mit hoz a jövő. Az is lehet, hogy takarító leszek, az is lehet, hogy ügyvéd. Lehet, hogy én majd a szüleim közelébe se fogok érni, és akkor majd az én gyerekem nem lesz ilyen "utálos kis hülye, csak mert oda született". Lehet, hogy mi is leszünk még szegények, mert ki tudja, senki nem lát a jövőbe, akkor aztán boldog lehetsz, Kérdező. Egy "utálatos kis hülyével" kevesebb. :)

És mellesleg elnézést, először nem E/1 személyben akartam írni... Aztán rájöttem, hogy ha E/3-ban írom, akkor megint csak le leszek húzva, hogy vajon egy ilyen kis hülye vagyok, aki nem meri felvállalni, vagy egy szegény meghunyászkodó kis hülye vagyok, aki isteníti a gazdagokat.

2014. szept. 11. 11:53
 17/19 anonim ***** válasza:
15: Nincs középosztály xD? Mutass két számot racionális aminek nincs átlaga? Idióta...
2014. szept. 11. 17:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Istenem, olyan primitív vagy, a mondani valómat sem tudtad értelmezni, de hát a cigány-telepen örüljünk ha tudjuk,hogy mi az a racionális szám.Jeletve
2014. szept. 26. 14:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Én csak azokat utálom és irigylem akik : tipikus van egy nagyon jól menő milliomos családi vállalkozásunk semmit nem kell tanulnom ugy is én fogom vezetni. Az ilyen embereknek sosincsenek igaz barátaik csak érdekbarátaik akik csak kihasználják a pénze miatt. és élettársa is csak lehúzni fogja
2014. nov. 22. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!