Megtámadott egy AUTISTA. Mit kellett volna tennem?
Először is: Ez tényleg vicces xD sírtam rajta csak azt nem tudom miért. Azért is kezdtem könnyezni mert sajnáltam a.kölyköt a betegsége miatt, meg azért is mert vicces volt.
De komolyan, én nem tanulok küzdősportot nem is tudok jól verekedni és ezt szégyellem, mert néha jól jönne. De én is úgy gondolom, hogy ez csak nyilván reflex volt szóval ő kényszerített igazából rá téged arra hogy torkon vágd. De én úgy gondolom, hogy a lány csak "félelemből" van a szülei oldalán. Szerintem adj neki egy második esélyt de úgy, hogy elfeljtitek az egészet és igyekezz minél ritkábban találkozni a szüleivel. Sok sikert nektek!
Úgy látom a válaszadók átlag életkora 15....empátia: nulla, emberség: nulla....az autizmus nem betegség, hanem állapot! NEM FOGYATÉKOSSÁG! A google a barátotok, olvassátok el mivel jár az autizmus! Várható ilyen jellegű dühkitörés, bárhol, bármikor, sajnos nem tudnak mit kezdeni ezzel! Ez nem nevelés kérdése!! Ha nektek születne ilyen gyereketek, és közölné az orvos hogy autista, az olyan mintha jó erősen pofán basznának egy tüzes vaslapáttal, és amikor belegondolsz hogy sohasem lehet normális élete úgy mint nektek, élete végéig gondoskodni kell róla, az elmondhatatlan érzés....kívánom hogy ne tudjátok meg szülőként soha! Az meg egyenesen undorító és felháborító hogy ilyen parasztok mint ti, itt röhögtök, fröcsögtök ezen az eseten...kicsit nőljetek fel és gondoljátok át! Tudom, non stop, bulizás, hormonok, mindenki nyomi, csicska, stb. Ti másképp látjátok a világot, ahogy az autisták is. Ennyi.
/egy 27 éves anyuka, akinek a 22 hónapos kisfiát kevert specifikus fejlődési zavarral diagnosztizálták, autizmus nem kizárt, lassan többet vannak kórházban, fejlesztőkben, mint otthon, anyagi támogatás nulla, munkahely esélytelen mivel bölcsibe se mehet a gyerek/
Mi lett a kapcsolatotokkal, Kérdező?
Az én véleményem: sajnálom Robikát, az autizmusról nem tehet, így a viselkedéséről sem. Ezért a Fogyi Robit erősnek érzem.
Ugyanakkor tényleg nem lehet tudni ilyenkor, hogy mit akar az illető csinálni, így a reakciódat sem lehet elítélni. Sokan úgy szólnak le, mintha az ágyraesése után elkezdted volna ütni-verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!