Megtámadott egy AUTISTA. Mit kellett volna tennem?
Bárki bármit is mondjon és is így cselekedtem volna .
Mást nagyon nem is tehettél volna .Van amire mentség a betegség de mindenhol vannak határok .A szülők is hibásak azért .0 rosszindulattal de ezt kifogtad :)
Remélem ez nem lesz akadálya a kapcsolatotoknak kitartás .
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Akkor ezek szerint jól tettem. Hát az az igazság azóta kiábrándultam a barátnőmből, mivel ő is őt védi. Persze megértem, mert csak a testvére, de azért az én nézőpontomat is megérthetné. Legalább egy kicsit.
A vicces hozzászólásokat is, mivel így külső szemmel én is nevetnék rajta :D de mivel én vagyok ebben az egészben benne így nem igazán tudok...
Tisztában vagy vele, hogy mit jelent az autizmus???
Ha az én öcsémet "vágod torkon" alap, hogy nem lennél a pasim, másrészt letépném a tökeid. Anyuka helyében szintén. Ez csak valami poén, hogy ekkora tuskó vagy?!
Robika szellemi "fogyatékos", Te meg érzelmi...
:(
Kiábrándultál a barátnődből mert a FOGYATÉKOS testvére máshogy viselkedik mint az egészségesek? Az a fiú most kamaszodik, és a kamaszkori érzelemváltozások teljesen máshogy jönnek ki rajta mint az normális esetben történne.
Mekkora egy f¤sz vagy, remélem sose lesz senki aki szívből szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!