Mit gondoltok az én szemléletemről?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy a nyakig felöltözött, kicsit is alulöltözött lányokat már ribizliknek hívó lányok nem jók belülről. Mert ha alulöltöznek, akkor akik őket szemlélik, azoknak jó lesz, és nekik nem lesz problémájuk, fájdalmuk de még sem adják meg ezt az élvezetet a többieknek, nem akarják hogy másoknak jó legyen. Nem kedvesek. Eltakarják bájaikat. Akik meg (nem ribizlik!!) kimutatják, azok tudják, hogy ha rájuk néz egy ember, az többet fog látni belőle, és talán jobban is fogják érezni magukat tőle, kellemes érzés lesz nekik ránézni, mint egy olyanra, aki még nyáron sem vesz fel ujjatlan pólót/trikót (lány). A nem alulöltözött lányok nem akarják megadni az élvezetet a férfiaknak mert gonoszak és másokat lenéznek. Hagyják, hogy hiányérzetük legyen, mert rossz perverz pedofiloknak nézik őket, pedig nem mind az. Tehát azok a lányok, akik jót akarnak másnak, jóságosak, kedvesek, azok örömet szereznek így is minden férfinak, míg aki semmit sem mutat magából gonosz, rossz, nem akarja,hogy másnak jó legyen, örüljön, nem akar másoknak örömet szerezni, mert azt hiszi, hogy ezzel ő is ribizlivé válik, pedig nem, csak általánosít, és inkább megsül nyáron. Nem akar semmi jót (nem jóakaró) még akkor sem, ha különben neki rossz, mert mondjuk szívesen alulöltözne mert melege van csak nem akarja mutatni a bájait mert pedofiloknak nézi az összes fiút. A 10-18 éves korosztályra értem a fentieket leginkább, később/előbb nem nagyon jellemző ez a csak azért sem hagyom hogy másnak jó legyen amikor rám néz még akkor is ha én így nem érzem jól magam viselkedés. Vagy a nem alulöltözött lányok nem is gonoszak, csak nem akarják felhívni magukra a figyelmet? Miért? Amúgy a férfiak szeme autofókuszol az alulöltözött lányokra. Ti mit gondoltok? Melyik az igaz?2015. nov. 22. 10:23
21/22 anonim válasza:
1 dologra gondoltam miuttán befejeztem az olvasást
1 Hogy lehet valaki ennyire hülye?
22/22 A kérdező kommentje:
Mennyi az IQd?
2015. nov. 22. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!