Mit gondoltok erről, ha valaki állandóan azt hiszi, hogy mások meglopják, bejárnak a házába, lehet ez egy komolyabb pszichológia betegség előjele (paranoia, csak képzel dolgokat)?
Az ismerősöm, akinél vendégségbe voltam előzőleg, felhívott, hogy eltűnt valami a házából, és engem kikérdezett, hogy véletlenül nincs-e nálam az ő holmija.
Engem ezzel eléggé felbosszantott, mivel én tényleg soha semmit nem vettem el megkérdezés nélkül mástól, soha nem loptam senkitől se. Eléggé rosszul esett, és ő többször azt hiszi, hogy őt állandóan meglopják, mert nem találja a dolgait. Szerintem valami pszichológiai baja lehet. :(
Lehet a memóriájával van gond,elrak dolgokat valahova,aztán nem emlékszik,és azt hiszi a vendégsereg a ludas.
80 év felett,nem kirívó.
Hány éves az ismerősöd?
Vicces vagy Béla :)
Remélem hasznàlod a takaritos rongyaimat majd az uj keconkba :)
Csak vicceltem mert én maradok de jöhetsz a szomszédba..
44?
Akkor a kora nem indokolja,paranoia,mint írták előttem is.
Jobb lesz,ha elkerülöd messziről,csak a gond lesz vele a későbbiekben.
Azt írtad,csak ismerős,tehát nem barát,így könnyen lepattintható,ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!