Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az én szemlélete...

Mit gondoltok az én szemléletemről?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy a nyakig felöltözött, kicsit is alulöltözött lányokat már ribizliknek hívó lányok nem jók belülről. Mert ha alulöltöznek, akkor akik őket szemlélik, azoknak jó lesz, és nekik nem lesz problémájuk, fájdalmuk de még sem adják meg ezt az élvezetet a többieknek, nem akarják hogy másoknak jó legyen. Nem kedvesek. Eltakarják bájaikat. Akik meg (nem ribizlik!!) kimutatják, azok tudják, hogy ha rájuk néz egy ember, az többet fog látni belőle, és talán jobban is fogják érezni magukat tőle, kellemes érzés lesz nekik ránézni, mint egy olyanra, aki még nyáron sem vesz fel ujjatlan pólót/trikót (lány). A nem alulöltözött lányok nem akarják megadni az élvezetet a férfiaknak mert gonoszak és másokat lenéznek. Hagyják, hogy hiányérzetük legyen, mert rossz perverz pedofiloknak nézik őket, pedig nem mind az. Tehát azok a lányok, akik jót akarnak másnak, jóságosak, kedvesek, azok örömet szereznek így is minden férfinak, míg aki semmit sem mutat magából gonosz, rossz, nem akarja,hogy másnak jó legyen, örüljön, nem akar másoknak örömet szerezni, mert azt hiszi, hogy ezzel ő is ribizlivé válik, pedig nem, csak általánosít, és inkább megsül nyáron. Nem akar semmi jót (nem jóakaró) még akkor sem, ha különben neki rossz, mert mondjuk szívesen alulöltözne mert melege van csak nem akarja mutatni a bájait mert pedofiloknak nézi az összes fiút. A 10-18 éves korosztályra értem a fentieket leginkább, később/előbb nem nagyon jellemző ez a csak azért sem hagyom hogy másnak jó legyen amikor rám néz még akkor is ha én így nem érzem jól magam viselkedés. Vagy a nem alulöltözött lányok nem is gonoszak, csak nem akarják felhívni magukra a figyelmet? Miért? Amúgy a férfiak szeme autofókuszol az alulöltözött lányokra. Ti mit gondoltok? Melyik az igaz?
2015. nov. 22. 10:23
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem. Csak más mint egy átlagember.
2015. nov. 22. 10:53
 12/22 anonim ***** válasza:

Ja,hogy a kérdésre is válaszoljak,a szemléleted...az hibás.

Ennyi lejött.

2015. nov. 22. 10:54
 13/22 anonim ***** válasza:

Más mint egy átlagember?!

Kérdező, hadd mondjak neked valamit. Te vagy a legátlagosabb büdös paraszt, akinek valaha kérdését olvastam itt, egy suttyó vagy, nem más, mint az átlagember, max annyiban, hogy még annak is alatta állsz. Majd mindjárt művészlélekként adod el az idiotizmusodat.

Anyádról, lánytesódról is így gondolkodsz? Fordulj dokihoz.

2015. nov. 22. 10:57
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem. A hibás az nézőpont kérdése. Az értékrended szubjektív azon belül a hibás-is. Valójában csak nem egyezik a 2 dolog.
2015. nov. 22. 10:59
 15/22 anonim ***** válasza:

Na, akkor válaszolok.

Igen, hibás a szemléleted. Először is NEM SZERETJÜK (van, aki igen), HA NAGYON NÉZNEK MINKET. Ez az oka.

Eszedbe jutott, hogy egy nem a te gyönyörködtetésedre öltözködik? Szerintem akkor minden férfi gonosz, aki nem borotválja a mellkasát, és mégis mutogatja nyáron, mert nekem nem tetszik a szőrös mellkas, menjen mindenki leborotválni, mielőtt velem egy légtérben merne tartózkodni.

És azok a lányok, akiknek kicsi a mellük? Vagy akik mondjuk kövérek? Róluk nem szóltál. Ők megsülhetnek nyáron?

Az egyik legjobb barátnőm napallergiás. Szíve szerint járna rövid cuccokban, csúfolták is emiatt, mert mindenki azt hitte a gimiben is, hogy milyen prűd, közben meg viszket/fáj a bőre, ha megsüti a nap. Anyukámnak is ilyen, szóval én remélem, nekem nem lesz.

Te tipikusan az a férfi vagy, aki tárgynak tekinti a nőket, és azt hiszi, hogy dolguk az, hogy így járjanak egész nap. Engem zavar, ha nagyon kihívónak érzem magam. És amúgy is: mindenki csak azt hordja, ami jól áll neki. Szerintem tisztában kell lenni ezzel. Pl. nekem nem csúnya a dekoltázsom, viszont a testre tapadós gatyák nem állnak jól. Azt mondod, nem minden férfi perverz. Ez igaz. Nem mind az. De épp te vagy a példa arra, hogy egyesek igen, mert te igenis tárgynak tekinted a nőket. Szerintem anyukád szégyellné magát, ha látná, mit kérdeztél.

Egy megjegyzés: azok a lányok, akik nem öltöznek úgy, hogy mindent megmutatnak, nos nekik tényleg nem kéne senkit r...-nak hívni. Senkinek nem kéne senkit sehogy sem hívni. de nem mindegy az se, miért hívja annak. Hogy arról van szó, hogy az alulöltözött lány csúfolja a nem alulöltözötteket (mert inkább ez szokott lenni), és a többi csak megvédi magát?

Még egy dolog: azok a lányok, akik szerinted jótékonyan megmutatják neked a bájaikat, valójában önbizalom-hiányosak. Nem azért mondom, hogy szidjam őket, de ők általában azt hiszik, hogy csak így tudnak érvényesülni. Minél kevesebb a nő önbizalma a saját eszében, ügyességében, és akár hiszed, akár nem SZÉPSÉGÉBEN, annál erősebben próbálja felhívni a figyelmedet.

Megpróbálom elmagyarázni. Te mint fiú talán nem nézed a szex és New Yorkot, de talán tudod, ki az a Samantha. Ő egy olyan nő volt, aki a műsor alatt csomó pasit felszedett, és mindenkivel lefeküdt. Bár én nem vagyok ilyen, őt nem tartom ribizlinek, ahogy te írtad. Tudod, miért? Mert ő azzal feküdt le, akivel szeretett volna, aki tetszett neki, nem azért tette, mert azt hitte, csak így foghatja meg a pasikat. Hanem mert tényleg élvezte, és nem akart járni velük. Szerintem ő nem r...., mert nem csalt meg senkit, mindig közölte a pasikkal, hogy egy éjszakáról van szó, nem használt ki senkit, nem érdekelte mások véleménye stb. Ellenben az egyik volt osztálytársam, ő egy ri..... Mert szerelmes volt egy fiúba, akibe egy másik lány is. Lesz//pta a fiút, csak azért, hogy az őt válassza, meg le is feküdt vele, de az nem őt választotta. Végül a másik lánnyal jött össze. És ez a lány meg nem értette. És a legtöbb alulöltözött lány, megfigyelésem szerint, ilyen, hogy nincs önbizalma, a testével próbálja megfogni a fiút, és ez nem feltétlen ennyire komoly mindig, hogy valaki lesz--opja a másikat, néha kimerül abban, hogy kiteszi a melleit. Az igazán hatérozott nő, aki azzal van együtt, akivel akar, akár sokkal, akár kevéssel, általában csinos, de enm magamutogató, mert nem szorul rá.

2015. nov. 22. 11:55
 16/22 anonim ***** válasza:
Ja, és értem én, hogy az utolsó 2 sorba odasuvasztod, hogy nem sértés, de attól, hogy odaírod, hogy no offense, még az marad. Apám is ezt szokta: "Nem azért mondom, hogy leszidjalak, de...." és mond egy 2 órás szidást. Attól még szidás marad.
2015. nov. 22. 11:56
 17/22 anonim ***** válasza:
Na az előttem lévő válaszoló elmondta a lényeget, de csak a dolog lényegét mert még ő se tud bele látni a te sötét agyadbaXD
2015. nov. 22. 12:17
 18/22 Sunshinedoll ***** válasza:
Egy gyerekes idióta vagy, úgy beszélsz a nőkről, mint tárgyakról, és ez a arrogáns sz-rt kiüttetném belőled valamelyik sikátorban.
2015. nov. 22. 12:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Te egy utolsó senkiházi kis sutyerák vagy, kérdező.
2015. nov. 22. 12:29
 20/22 A kérdező kommentje:
Értettem.
2015. nov. 22. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!