Mit gondoltok az én szemléletemről?
"Én úgy gondolom, hogy a nyakig felöltözött, kicsit is alulöltözött lányokat.."
Mivan??
Az a véleményem, hogy hülyeségeket beszélsz. Férfiként sokkal többre becsülök, egy olyan nőt, aki normálisan fel tud öltözni, az alkalomhoz illően, mint egy seggriszáló, alulöltözött ribit. Arról nem is beszélve, hogy férfi szemmel az ilyen hivalkodó nők inkább zavaróak, mint pozitívak lennének.
Ráadásul az egész irományod egy provokatív fröcsögés a normális értékrendű lányok ellen és a ribik piedesztálra emelése.
He'?!!? U FOKIN WOT M8?!!? Ez mi?! Nem értem. Tolmácsolást kérnék magyar nyelvre. Valaki?
Tehát te azt mondod, hogy azért gonosz egy lány, mert nem bikiniben mászkál? Egy szál melltartóban és bugyiban? És aki nem ezt csinálja az gonosz, aki meg igen, az nagyon aranyos és szeretni kell, mert neked jót tesz azzal, hogy meg tudod nézni. Én sem akarlak megbántani, bro, de itt veled problémák vannak. Mindenki úgy öltözik, ahogy neki kényelmes és jól érzi magát. Az, hogy ő nem szereti a trikót, amit amúgy én sem, az nem jelenti azt, hogy rossz a lelke. Szóval hát ne is haragudj, de abszolút tévhitben élsz. A másik meg az, hogy nem illik bámulni mindent, ami mozog! Ez is egy alap kultúrális szokás, hogy nem bámulom a másik embert! Tehát, na. Messze vagy az igazságtól! :D
Kérdező,te 14 éves vagy,fogadjunk nincs kész a leckéd,nekem meg ez így másnaposan kicsit sok,végig sem olvastam,kérlek ne haragudj.
Ha nem 14 éves vagy,troll még lehetsz.
Vagy tán egy 14 éves troll vagy?
Nem tudom eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!