Mit gondoltok az olyan emberről, aki naponta háromszor indítja be a motorfűrészt, hogy tüzifát vágjon?
Szerintem sem okos dolog így csinálni, mindig elővenni, beindítani, bemelegíteni, felöltözni hozzá, büdös leszel tőle, stb. Inkább rászánok én is egy hétvégét, és megcsinálom, hogy csak egyszer kelljen ezt a hercehurcát végigcsinálni.
De ha ő ilyen esertleg megkérheted, hogy minden nap legkésőbb 8-ig vágja fel a fát, hogy utána mindenki tudjon pihenni.
Rohadtul nem ment el az esze, csak mondjuk nincs ideje huzamosabb ideig leállni fát fűrészelni, eszébe jutnak más tennivalók és csak több részletben tudja megoldani, pihennie kell, mert nem bírja egyhuzamban elintézni mindet, stb. Amúgy meg nyáron fát vágni? Hát nem tudom milyen eláltalkodott ember fűrészel fát 45 fokban...
Még valami intellektuális kérdés?
Kibírjátok ! Nem fogtok belehalni egy kis fűrész zúgásba. Legalább szokjátok a munka hangját.
Úgy is egész nap döglötök a fotelban és Spongya Bobot nézitek nonstop.
Hozzá kell lassan szoknotok ahhoz , hogy az élet nem ebből áll
15 perc alatt több köbméter? Mi vagy te, valami robot?
Ketten két erdei köbméter fát 3 óra alatt vágtunk fel, normál tempóban, és szünetet sem tartottunk csak amíg a láncot éleztük meg olajat/keveréket töltöttünk a gépbe. Nem vagyunk valami rutinosak sógorral, de csináltuk folyamatosan és még csak messzire sem kellett vinni a felvágott darabokat.
Szóval oké, biztosan lehet nálunk gyorsabban is csinálni, de egy láncfűrésszel 15 perc alatt (főleg egyedül, ha nincs segítséged) nincs ember, aki "több köbméter" fát felvág...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!