Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy a barátom naponta kétszer-háromszor is rámmászik mióta hozzáköltöztem? Azelőtt elég volt neki heti két három menet.19/passzív
Nálunk is ez volt és van is 2 éve reggel-este megdug, bár hétköznap van, hogy reggel elmarad, vagy csak lesz*pom, de ma 3-szor szexeltünk. Én szeretem a szexet, így élvezem én is, ha nincs hozzá valamiért kedvem(ritka) ,akkor szájjal kielégítem. Semmi egészségügyi gondom nincs. Ha élvezed hajrá :)
Egy baj van, hogy néha kicsit menetrendszerűnek érzem, ezért szeretem ha napközben, spontán elkap :)
Hát normálisnak normális.
Viszont ha téged zavar, esetleg soknak tartod, akkor szólj a barátodnak.
Normális. Szeret és kíván téged, nyilván azért (is) költöztetek össze hogy többet lehessetek együtt. Ha a vágy kölcsönös, nincs semmi gond. :)
De ha úgy érzed, neked kellemetlen vagy elérted a fizikai határaidat, mindenképpen jelezd neki és fogjátok vissza magatokat!
Nem azért volt elég neki, mert ennyire futotta?
Én a barátommal hétvégente találkozok, ezért csak 2-3 menetre van lehetőségünk hetente.
Ha vele élnék és mindig kéznél lenne én is többször rámásznék.
Szerintem teljesen normális.
Amíg mindketten élvezitek: Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!