Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok a beszólogatásról?

Mit gondoltok a beszólogatásról?

Figyelt kérdés

szoktatok e beszólogatni? ha igen akkor miért és ha nem akkor miért nem?

Itt beszólogatások alatt, azokra a beszólogatásokra gondolok amik kifejezetten negatív szándékkal küldünk más olyan személyek felé, akikkel nem vagyunk jó barátságba. Szerintetek milyen az az ember aki folyton rossz szándékkal kegyetlenül kényes helyeket támadva beszólogat másoknak indíték nélkül? Továbbá mit ajánlanátok azoknak az embereknek akiket nem tesz boldoggá hogy ilyeneket tegyenek, és inkább kerülik az ilyen viselkedést? szerintetek léteznek egyáltalán ilyen emberek, akik nem szeretnek beszólogatni?

2015. nov. 11. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem szoktam, mert nincsenek olyan emberek az életemben, akikkel "nem vagyok jó barátságban". Rossz barátság meg nem barátság. Ezt nem is értem.
2015. nov. 11. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagy butaság. Valahol az oka az alacsony önbecsülés és a kisebbségi komplexus között van :)

Aki ilyent tesz bizony nem túl meggondolt ember..már csak azért sem mert sok értelme nincs. Ha valakivel nem vagy jóban akkor a beszólogatás nem igazán segít ezen..vagy megpróbálsz javítani a kapcsolaton, vagy elkerülöd..rontani nem igazán logikus.

Ez csak a saját véleményem.

Szép estét!

2015. nov. 11. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Minden akaratosan ngatív szándéku tett hiper szánalmas.

Ezt.

2015. nov. 11. 16:46
 4/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem, mert függetlenül attól, hogy nem vagyok valakivel jóban, nem fogom zaklatni meg beszólogatni nekik. Akit ez éltet, az egyértelműen önmagával nincs kibékülve, sok ember van, akit nem szeretek, de sosem éreztem szükségét, hogy ennek gonoszkodó formában kéretlenül hangot is adjak. Nem leszek tőle jobb, szebb, okosabb, több, fölösleges energiapazarlás. Ha valakit nem szeretek, nem foglalkozok vele, mert van jobb dolgom is.
2015. nov. 11. 17:29
 5/5 A kérdező kommentje:

természetesen ha valaki ilyen, az ezt rendszerből teszi és mivel ő is tudja hogy ez egy negatív tulajdonsága, ezért itt válaszadóként soha sem fogjuk látni.

Igazából nem fölöslegesen vagy random teszi, lehet hogy már megszokásból de az indítéka mindig az hogy rossz érzést keltsen másokban, mivel ez teszi az ilyen embert boldoggá, egyfajta gyenge szadizmus van a háttérben. továbbá rendesen fel van rá készülve, egész nap ezeken gondolkozik, egész életében keresi az arra alkalmas személyiségeket, akiken kiélheti magát. legrosszabb ha ezek felfedezik egymást és tudatosan együtt űzik a műfajt.

2015. nov. 11. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!