Mit gondoltok, a média miatt van ennyi önbizalomhiányos/testképzavaros ember? (képek)
Azt vettem észre, hogy manapság már ez számít átlagos testalkatnak:
Az emberek egyre szarabbul érzik magukat, ha nem tudnak megfelelni az elvárásoknak. Szenvednek, koplalnak, helytelen módszereket választanak a fogyásra, izmosodásra.
Arról ne is beszéljünk, hogy egy csomó embernek olyan a genetikája, hogy a sportolástól sem lesz formás, izmos, csak átlagos. Ilyenkor normális étrend kell, és kiegészítô súlyzós edzések, erre meg a legtöbb embernek nincs se energiája, se pénze. Az emberek elvárása magukkal és másokkal szemben csak növekszik.
Én abban a hitben voltam, hogy ez számít átlagos testalkatnak:
[link] (Bal szélsô)
Többek között én is ilyen szar genetikájú vagyok, sok végigsportolt év után is csak átlagos lettem a hájasból, de már nem is tudom mit kéne gondolnom.
Arról már ne is beszéljünk, hogy az arccal mi van, mert ma már csak a sármos színészek, és babaarcú modellek számítanak szépnek. Nem csoda ha az ember egy rakás szarnak érzi magát ilyen körülmények között. Mit gondoltok?
F
Igen. Ráadásul nem egy természetes, egészséges emberi formát gyömöszölnek az agyunkba, hanem egy plasztikával "ideálisra" alakított formát.
Emlékszem a Twiggy időszakra, amikor a mini lett a divat. A lányok mind egy éhhalál előtti állapotra akarták magukat fogyasztani.
Én hajlandó vagyok a 3 képen lévő bal szélsőből jobb szélsővé változni, ha cserébe olyan nőm lesz mint a 2. képen.
Szóval ahelyett, hogy elfogadnám magam csúnyának és beérném egy csúnya nővel inkább edzek és keresek egy szép nőt.
Eleve nem is lennék képes megcsókolni egy olyat aki nem tetszik.
Milyen hülyeség, hogy az embernek magának kell tetszenie. Mikor vagyok beljebb? Ha otthon elmotyogom magamnak a tükör előtt, hogy én jól nézek ki, vagy ha a nők folyamatosan keresik a társaságomat?
Ha most bekopogtatna a 2. képen levő csaj, hogy ha csinálok ecsethajat (amit amúgy elítélek) járunk, akkor már rohannék is a fodrászhoz. Nekem mindegy lenne, ugyan úgy élnék tovább neki pedig tetszene, mi ebben a rossz?
6, hát épp ez az. Az a kép is egy marketingfogás, semmi több. Elérhetetlen, vagy nagyon nehezen elérhetô külsôt állítanak be ideálnak/normának. Valóban azt hiszed, hogy 6 hét gyúrás és pikk-pakk balszélsôbôl jobb szélsô leszel, mert a képre ez van írva?
Elárulom neked, hogy rengeteg munka, nyûg, energia van abban, hogy balból jobb legyél,més nem hat hét. Ha meg még fos adottságaid is vannak + jóképû sem vagy akkor megette a fene.
Egy ilyen változáshoz hosszú hónapokon át tartó kemény, rendszeres, tudatos edzés kell, és grammra pontosan számolt (mikro és makrotápanyagokat is) étrend, amit tartani kell, ez már egy csomó pénz, és energia, a legtöbb ember emellett még dolgozik is/iskolába jár...
Ugye érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!