Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vitatható Lázár kijelentése,...

Vitatható Lázár kijelentése, mely szerint akinek nincs semmije, az annyit is ér?

Figyelt kérdés

Lázár szerint akinek nincs semmije, az annyit is ér

[link]

Lázár János nem hisz abban, hogy valaki önhibáján kívül is bajba kerül. Legalábbis Hódmezővásárhely polgármestereként a városi közgyűlésen arról beszélt, hogy "akinek nincs semmije, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér". Fia viszont "jó parti" lehet úgy húsz év múlva, ha jól alakul a forint-euró árfolyam.

Lehet ezt vitatni? Szerintem nem és abszolút igaz.

Maszlag duma hogy a pénz nem boldogít és nem csak az számít. A pénz nem boldogít az még oké (dehogynem….) de a vagyoni helyzet igenis egy olyan objektív mérőszám amely megmutatja valaki értékét.

És igaza van abban is hogy én sem hiszek az olyan embereknek akik szerint „más” tehet az ő sanyarú sorsukról. Mindig más a hibás a szomszéd a főnök a szülők az egész világ csak ők nem. Kamu maszlag túró.

Akinek egy szaros gatyája van az annyit is ér amennyije van.

2015. nov. 19. 08:40
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Hülye trollkodó példa. Akinek még sose volt pénze annak aztán mondhatod hogy a pénz nem boldogít. Főleg annak fénéyben hogy a dolog teljesen egyéni mint egynémely szuperokos meg is jegyezte. Szóval még az is lehet horribile dictu hogy a pénz éppen engem tényleg boldogítana nemde? Lehet hogy téged nem meg még 100 másikat sem, de lehet engem a 101. embert meg igen.
2015. nov. 20. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!