Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert boki a csoromet ez a kijelentese?
Figyelt kérdés
A baratommal az egyik este borozgattunk es kozben a keresztfiaval beszelgettek, aki mar a tinedzserkor kuszoben all. Eloszor csak poenkodasok voltak, viccelodtunk h mar csajozik-e stb de aztan atesett a baratom a lonak a tulso oldalara. A bor hatasara elkezdte a keresztgyerekenek mondani, es mint aki hirtelen elfeledkezett magarol, azt ecsetelte, h o amikor intris volt akkor szinte egesz internatot vegigb...tak a haverokkal. Amint ezt kimondta, hirtelen felvillant, h hopp en is ott vagyok es rogton bocsanatot kert ezert a kijelenteseert. Persze akkor este lehangolt lettem, mert en biztos voltam benne, h nem 1-2noje volt de sose akartam meg azt se megtudni h sok vagy keves... Sose szoktam kerdezni a multjaval kapcsolatban es o se engem mert tudom, h engem erzekenyen erintene ez a tema. Neha meg mindig eszembe jut es nem tudom miert de ugy lehangolodok ez miatt. Probalom azzal tuldobni magamat, h hisz o sem az 1pasi nekem az eletemben, de nem tudom... Talan mert en ilyen kifejezest sosem hasznalnek elotte...mitol van ez? :/ bocsi a hibakert ha van, de telefonrol vagyok :)2015. aug. 28. 16:05
1/3 anonim válasza:
A múlt elmúlt. Ne légy sárkány.
29N
2/3 anonim válasza:
Azért vagy magad alatt, mert soha nem beszélgettetek egymás múltjáról! Hogy akarod megismerni teljesen a párodat, ha azt se tudod, hogy milyen a múltja? Az téged nem érdekel, csak a jelen? És miért érintene téged érzékenyen a múlt? Talán félsz tőle?
Ha nyíltan és őszintén képesek lennétek a múltról is beszélgetni, akkor nem rágódnál ezen a kijelentésen!
Igaz, ami volt, elmúlt, de nem vagyok nyíltak egymáshoz, és ilyenkor azért kibukik, hogy még mennyi mindenről nem beszélgettetek!
3/3 anonim válasza:
Épp ezért nem értem, miért ragaszkodnak sokan ahhoz, hogy "a múlt elmúlt, nem kell vele foglalkozni, ne kérdezd a párod az előéletéről". Dehogyisnem. A múlt teszi azzá, amivé ma lett. A közös életetek során mérget vehetsz rá, hogy minden olyan részlet ki fog derülni, amit egyszer nem kérdeztél meg, mert úgy gondoltad, csak a múlt. Jobb úgy indítani egy kapcsolatot, hogy tisztában vagy azzal, kivel álltál össze, elfogadtad a múltját, nem pedig évek múlva is friss csapásként ér, mikor megtudsz valamit az előtted élt éveiről. Egyébként pedig azért van, mert csalódtál benne, idealizáltál egy személyt, akiről úgy gondoltad, nem szükséges megtudnod azokat a dolgokat, amik rosszabb fényben tüntetnék fel előtted, és most szembesültél egy hibájával. Ha nem hazudott neked a múltjáról, akkor semmi okod haragudni rá. Te voltál az, aki menekült az igazság elől, és most szembesülnie kellett vele, de valójában az ember, aki melletted ül, pontosan ugyanaz, mint aki azelőtt volt, hogy elszólta volna ezt a dolgot. Ha tudat alatt még mindig féltékeny vagy azért, mert voltak előtted mások, akkor saját magadban van a baj, helyre kellene ráznod az önértékelésedet. A párod múltja vetetett oda, hogy téged választott társául.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!