Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt életed legcikibb...

Mi volt életed legcikibb dolga, tettje a WC-ben? :D

Figyelt kérdés

2015. aug. 16. 10:34
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Hát ilyen jót nagyon régen nevettem, mint ezeken a sztorikon. :DD
2015. aug. 16. 19:58
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesomnal elkapott a barna, hosszu es kemeny lehuzasnal a viz körbekerülte es meg sem mozditotta+ a tartalynak is valami baja lehetett mert alig akart feltöltődni ez karacsony környékén, valahogy sikerült letuszkolni a kigyót, es meg akartam öbliteni megegyszer de nem töltődött a tartaly mondom ok nem macus a wc ugyh ok, visszamentem a szobaba, megjött az uncsitesom es elhozta a baratjat majd ahogy mentünk el szegényt látom ahogy a wc-t suvickolja
2015. aug. 16. 20:45
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, köszönöm az élményt, nagyon rám fért most a röhögés!!!! :-D

Nekem az a sztori jutott eszembe, amikor ált. suliban valaki talált egy sárga kotont a fiúvécében, és egyből rohant az egész osztály, hogy lássa ezt a nagy szenzációt :-)

2015. aug. 16. 22:39
 24/46 A kérdező kommentje:
Orulok h orulsz hihi. koszi a valaszokat
2015. aug. 16. 23:12
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

19-es,én pont ugyan így jártam:D

Eddig meg voltam róla győződve,hogy csak én lehetek ilyen szerencsétlen:D

2015. aug. 17. 02:45
 26/46 anonim ***** válasza:
97%

1. Még gimis koromban történt, hogy egyik haverom házibulit csinált, amin jól beittam, és olyan részeg voltam, hogy csak támolyogtam össze-vissza. Egyszer csak érzem, hogy rámjön a nagy dolog, így kimentem a WC-be. A lényeg az, hogy a WC-nek a lehúzója egy kis csavar volt, amit el kellett csavarni, és úgy ömlött a víz. No de én annyira részeg voltam, hogy miután lehúztam a WC-t, egyszerűen nem bírtam visszacsavarni azt a csavart :D :D Kb. 20 percig ömlött a WC-ben a víz, én meg részegen csavargattam azt az izét, és nem akart elállni. D: Amikor kimentem, mindenki furcsán nézett rám... :D

2. Egyetemi koliban volt olyan, hogy reggel mentem ki a budira, és már messziről hallottam, hogy valaki "robbantgat" már. De még be sem értem a mosdóba, amikor jött kifelé szemben a takarítónéni hasát fogva a röhögéstől :D :D

3. Bár azért a koliban én is tudtam produkálni a közösségi WC-ben. Egyszer éppen elmélkedtem a világ dolgain, amikor a mellettem lévő fülkébe bement egy fiú kis dolgot végezni. Namost, én olyan büdös anyagot bocsátok ki, hogy a fiú elkezdett fulladozni és köhögni, és elkezdte (némi elismeréssel a hangjában): "Valaki nagyon tud."

4. Szintén egyetemen történt, hogy egyik éjjel ivászatból tértem vissza a koliba,és gondoltam, belátogatok még a WC-re. A folyosó végén azonban szembe jött velem egy csaj, miniszoknyában, eléggé hivatásos ribizli öltözékben (szerintem az is volt). Na mindegy, nem foglalkoztam vele, szeme láttára bementem a WC-re. Üldögélek ott nyugodtan, egyszer csak hallom, hogy valaki bejön, bemegy egy másik fülkébe mellettem és elkezd hányni. Csakhogy a hangok alapján rájöttem, hogy az illető csaj! Szegény elég sokáig volt ott, én pedig addig nem mertem életjelt adni magamról, úgyhogy tartogattam magamban a dolgokat :D Azóta sem tudom, miért a fiú WC-be jött be hányni.

5. Nos, a következő az életem legdurvább sztorija, de komolyan, ilyen szenvedést szerintem kevés ember bír kiállni! Szóval egyetemen kötelező két félévet tesizni, de elég sokféle dolgot lehet választani, én társastáncot választottam. Csakhogy a társastánc korán reggel volt (ami eléggé lehangoló). A lényeg, hogy egyszer tánc közben rámjött a cifra f****ás, de olyan szinten, hogy éreztem, hogy a föld fel-le hullámzik velem, és forgott körülöttem a táncterem. Én olyan balf***** voltam, hogy nagyon gáznak tartottam volna kimenni a budira, így végigtáncoltam hasgörccsel a fél táncórát, vigyorogva a lányokra. Uh, azóta is alig akarok ebbe belegondolni, életem legnagyobb próbatétele volt, komolyan mondom, ilyen fájdalmat szerintem ember nem visel el :D :D :D

Az óra végén rohantam persze a WC-re, de akkor már nem tudom, hányadik dimenziót ismertem meg, a lelkem már több világot átutazott... Délután a haverjaim mondták, hogy megharagudtak rám, mert reggel úgy elrohantam mellettük, hogy rájuk se köszöntem :D :D

5. Ez is egy hasonló sztori, vizsgaidőszakban mentem le vizsgázni vonattal az egyetemre. Út közben rám jött a cifra dolog, ráadásul a vonat még rázott is kegyetlenül. A vonat WC-jét nem mertem használni, mert öltönyben voltam, féltem, hogy összepiszkolom. Szóval nagy nehezen megérkeztünk, én pedig mint a puskagolyó, rohantam az egyetem WC-jébe. Persze ilyenkor a vasútállomástól az egyetem fényévnyi távolságra van, mert a távolságok meghosszabbodnak, az idő pedig lelassul (akire már rájött a hasgörcs, szerintem egyetmenen taníthatná a relativitás elméletet!) Nagy nehezen értem csak oda az egyetem épületébe. Az a lényeg, hogy az épületben le kell menni egy lépcsőn a legközelebbi budihoz, na én azt a lépcsőt már úgy tettem meg, hogy csak a farpofám összeszorításával tudtam visszaszorítani az áldást (a végbélizmaim már felmondták a szolgálatot) :D Nagy nehezen odaértem, lekaptam a nadrágom, és még rá se ültem a WC-re, elkezdtek röpködni a petárdák. Az a lényeg, hogy nem sikerült a kagylóba beletalálnom, hanem elég rendesen megszórtam a WC környékét is :D Mivel sietnem kellett a vizsgára is, és már több pánikrohamon is túl voltam, hát, nem igazán volt lelkierőm feltakarítani. Ezután mentem a kézmosóhoz, miközben bejött két ember, és az egyik pont abba a WC-be akart bemenni, ahol én voltam. Hát, amint bepillantott, egyből fordult is meg, miközben engem bámult :D :D

2015. aug. 17. 15:45
 27/46 A kérdező kommentje:
huha, igazi regény!:D
2015. aug. 17. 18:01
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

Na beugrott még pár esemény.

Ha már egyetem, nekem is volt hogy nem sikerült végig ülni egy vizsgát, és inkább beadtam hogy össze ne fossam magam :D

Vagy koliban épp robbantgattam, mikor bejön valaki wc-re, már az ajtóban felkiált hogy "Húúú b..zdmeg" és hallom ahogy ki is megy :D

Vagy még gyerekkori élményem, hogy húzok haza suliból, félúton nagyon rám jött a foshatnék, tűztem haza ezerrel, a végén már majdnem futottam, szenvedtem a kapunyitással, ráadásul nem találtam a bejárati kulcsot, így kínomban a régi homokozónkba engedtem a barna macit...már a helyzet is kínos volt, hogy az udvar közepén szarok, erre megjelent a hátsó kapunál nagyfaterom, és kérdezte hogy hát én meg miért az udvaron szarok...életem egyik legkínosabb perceit éltem át, ráadásul még wc papírért is el kellett őt küldenem :D

2015. aug. 17. 19:23
 29/46 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon jó történetek, de nekem a 17es mindent visz. :D Azon tegnap óta sírva nevetek. :D
2015. aug. 17. 20:38
 30/46 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2015. aug. 17. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!