Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt életed legcikibb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt életed legcikibb randija?

Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
ciki
2014. dec. 29. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
int *ptr=NULL;
2014. dec. 29. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
nem találok szavakat
2014. dec. 29. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Amikor nem jött el a csaj.

És vártam ott vagy fél órát, teljesen hülyén éreztem magam:/

2014. dec. 29. 18:40
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

170 centi vagyok. találkoztam a sráccal, ő 166 volt. ezt sose mondta a randi előtt. hát... rövid találka volt.

17L

2014. dec. 29. 18:40
 6/10 anonim ***** válasza:
19%
Ötös, te nem vagy normális. Ha 10-15 centivel kisebb akkor az oké dee 4 büdös centi....
2014. dec. 29. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem randi volt csak szimpla találkozó. Mikor megláttam hogy milyen csúnya akkor mindentől elment a kedvem és mikor megszólalt...egyből levágtam hogy nem fut 100-on.
2014. dec. 29. 18:49
 8/10 ElnökÚr ***** válasza:
amikor megujjaztam a lányt,és hát nem volt annyira jó illatú utána az újjam
2014. dec. 29. 18:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Általában olyanokkal megyek randizni, akikről tudom hogy érdeklődnek irántam. (Különben nem is jönnének el a randira, ha nem érdeklődnének.)

De volt egy lány, akin már az elején láttam, hogy nem érdeklődik. Máig nem tudom minek jött el akkor, de ilyen volt a randi:

Beültünk egy helyre, ahol iszogattunk és beszélgettünk több mint 3 órán keresztül (ennyi idő alatt kb. fél liter bort ittunk meg fejenként). Egymás mellé ültünk, ahogy mindig szoktam a lányokkal randin. Abból láttam végig, hogy nem igazán érdeklődik, hogy alig nézett rám és állandóan csak magáról beszélt (ő beszélt az idő kétharmadában), de rólam sosem kérdezett. Azért mindenesetre úgy csináltam ahogy kell: Kb. 1 óra után finoman elkezdtem fogdosni, a csípőjét, derekát, kezét. Először csak egy pillanatokra értem hozzájuk, aztán otthagytam a kezem másodpercekre, végül már állandóan a testén pihent a kezem. Ezek miatt nem szólt, úgyhogy közelebb ültem hozzá, játszottam vele pár alap intim játékot, ami kell az intimitás növeléséhez, aztán át is karoltam. Végül úgy 3 óra után megcsókoltam, de hiába tettem rá az ajkam az ajkára, azt mondta hogy ne. Utána még kétszer próbálkoztam egy órán belül és mindkétszer azt mondta hogy ne. Aztán még egyszer a buszmegállóban is, ahol elköszöntünk. Ott is elutasított. Aztán soha nem találkoztunk többet.

Nekem ez volt a legcikibb.

21/F

2014. dec. 29. 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Kicsit részegen megadtam a számomat egy argentin srácnak a klubban. Arra emlékeztem, hogy volt vmi a mosolyában, de nem emlékeztem, hogy mi. MEg arra, hogy nem sokat beszélgettünk.

Aztán elhívott randizni, el is mentem, elég gagyi volt, mert nem tervezett semmit, csak sétáltunk a tömegben a turistákkal, ami halál idegesítő.

Kiderült, hogy az egyik foga eltérő színű volt, mint a többi (ez volt az amire, nem emlékeztem rendsen)

A randin nem értettem semmit, olyan csúnya akcentussal beszélt, akkor leesett, hogy ezért nem is beszéltünk a klubban.

Mivel hideg is volt alig vártam, hogy hazamenjek végre, de ő még csak sétálni akart. Aztán nagy nehezen végre elkísért a metrohoz, ahol megcsókolt. De olyan kínos csók volt, mert én csak megakartam ölelni, ő meg elkapott és hozzá nyomta a száját a számhoz. Elég gagyi csók volt. Megis lepődtem.

Aztán hazamentem. De ő is levágta a dolgokat, mert nem keresett többet.

2014. dec. 29. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!