Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem ELSŐ randija! Hogy készüljek fel?
Figyelt kérdés
Életem első randija lesz! 13 éves vagyok és a leendő pasim 16. Neten ismerkedtünk össze... És még életemben nem láttam! Segítsetek...miről beszélgessünk?! stb. (Most lehet ,hogy azt gondoljátok ,hogy egy kis taknyos 13 éves lány bele esett egy pedofil hálójába és csak kihasználná a fiú) De ez nem így van... Nyugi! Annyit már hallottam róla. SEGÍTSETEK FELKÉSZÜLNI!!!2014. júl. 14. 14:33
2/7 anonim válasza:
az nem pasi, csak fiú.
anyát megkérdezted már?
4/7 anonim válasza:
Első randi, és már "leendő pasi"?
El vagy szállva, nagyon ki vagy éhezve a szeretetre. Minden lánynak ez a veszte. Aztán ha átment rajtatok a város, rájöttök, hogy a valóság rideg.
Am' vigyél zsepit, kis készpénzt ha kéne. Másra nem lesz szükség, nem szexelni fogtok, vagy igen?
5/7 anonim válasza:
Kérdezd meg anyudat,apudat,tesódat. Vagy talán nem tudnak róla hogy egy 16 évessel akarsz járni?
6/7 anonim válasza:
Ha ajánlhatom mindenképp egy forgalmas helyen találkozzatok. Oké hogy sokat beszélgettetek és hogy elhiszed róla hogy annyi amennyi de tényleg sosem lehet tudni. Egyébként meg túlságosan nem kell rá fölkészülni. Viszont arra azért készülj fel hogy nem biztos hogy álmaid padija lesz ez kétesélyes dolog főleg hogy nem láttad még.
7/7 anonim válasza:
"Életem ELSŐ randija!"
"És még életemben nem láttam! "
"13 éves vagyok és a !!leendő pasim!! 16 "
god why..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!