Nekem is van egy, ha valakit érdekel...:D
Barátnőmhöz elmentem...meghivott vacsira (Igen ő hivott meg)
Csipos szecsuani csirket csinalt.
Én meg azelőtt otthol: szilva+kakaó+méz.
Rá a csirke.
10 perc mulva elmentem náluk a WC-re, és a WC kagyól kicsi volt, ráultem és kb a fél faram lefelé lógott, és mellé céloztam,és full mellé ment. Nem vettem észre és amikor feláltam beleléptem, majd ugy mentem ki.
gyorsan elrohantam xD barinőm meg sirva röhögött rajtam xDD
Húha...mennyi kínos pillanatot okozott a wc... :D
Első munkahelyemre tartottam befelé, már a buszon éreztem hogy bajok lesznek, utána pár perc gyaloglás óráknak tűnt, még lépcsőzni is kellett. Titkárnőhöz lépve első kérdésem az volt, hogy merre találom a wc-t, berontottam, és olyan irgalmatlanul büdöset fostam, hogy szégyelltem magam. Ráadásul nyári meleg volt, dolgom végeztével gyöngyöző homlokkal kiléptem és a munkatársak épp akkor értek be munkába, így első képük ez volt rólam :D
De jelenlegi helyen is elég kis irodában vagyunk, szellőzés nem működik, így elég masszív szarszagot lehet keverni a levegőbe. Ráadásul mindig megvárom hogy mindenki kimenjen, tiszta legyen a terep, erre biztos hogy a budin ülve fognak keresni, vagy csak alapból kínos, hogy amint kilépek a wc-ből 5-en néznek rám hogy "hát te mit csináltál eddig?" :D
De jártam már én is úgy, hogy kisebb volt az ülőke a vártnál, és konkrétan az ülőke hátulját fostam telibe, aztán lehetett 1 óráig törölgetni :D
Vagy ex barátnőméknél még régen eldugítottam a wc-t, és a wc tartály tartalma nagyobb volt, mint a wc csésze kapacitása, így tétlenül néztem ahogy telik szépen vízzel a csésze, gondolkoztam hogy "csak meg fog állni a pereménél"...hát nem, szépen elkezdett túlfolyni és elárasztani a fürdőszobát, ráadásul szőrmés lábmelegítő volt a wc előtt ami szintén jól elázott :D
De volt olyan is, hogy táborban kis házikókban volt a zuhany, wc, és felül nem volt lezárva a fal a tető részen. Így üldögélek királyi trónomon, erre hallom hogy a túloldalra beül egy lány a táborból, és nyögések, szitkozódások közepette olyan fröcsögőset fosik, és még durrogtatott is mellé, hát többet nem tudtam a szemébe nézni utána :D
Ez nem velem történt meg, hanem az egyik diákkal a sulimban.
Szóval az úgy volt, hogy megyek be a wc-be. Elindulok a trónok felé és mikor megérkeztem az utolsóhoz (talán abban volt egyedül klozetpapír...) és még ki sem nyitom a wc ajtaját, mit látok? Na mit?
Valaki olyat szart, hogy még az ajtó előtt is volt egy trotty csík...
Kíváncsiságól belöktem az ajtót és hát... A wc ülőke, a padló, az ajtó és a kilincs is szaros volt belül.
Gyorsan csináltam egy hátraarcot és kisprinteltem onnan... A takarítók meg utána jó sokat káromkodtak, leszidták az istent is az égről. Hát elég gáz lehetett annak aki ekkora salakanyagot folyatott ki oda. :D
De a csúcs nálam az, amikor az éjszaka közepén hallom mikor a szomszéd éppen csatakiáltását hallatja a budiból és utána elhallatszik a hősies harci szellő, aztán toccsan a mackó a csészében... És ez elég gyakran van.
Jajj, ez a kedvenc kérdésem :D
Az előző válaszokhoz hasonló cikis dolog nem történt még velem (lekopogom). De...
A tanszékünknek van egy külön kis gyakorlója, saját WC-vel. A WC mindig tip-top illatos és tiszta (és még WC papír is van!), mert ugye mi takarítjuk, baromi kevesen is vagyunk, így még cikibb lenne, ha ordenáré módon ott hagyná valaki. Dolgom végeztével nyúlok a papírért, és látom, hogy véres belül a guriga, meg egy kicsit a tekercs teteje is. Még jó, hogy volt nálam zsepi.
Meg a klasszikus, bemegyek, látom, hogy össze van h*gyozva az ülőke, de már nagyon kell, kint meg sor áll. Úgyhogy választhattam, letörlöm vagy vállalom, hogy azt higgyék, én hagytam úgy (vállaltam).
Másokat hallgatni rotyogtatni mondjuk nem éppen felemelő érzés.
Volt egy lakótársam, szerintem szilárdat még nem szart életében. Ameddig mellettünk lakott, addig reggel, délben, este azt hallgattuk ahogy rotyogtat a wc-n. Nem zavartatta különösebben magát.
Sőt, legtöbbször fosás közben telefonált, és közben durrogtatott majd egy nyögős "jajj" kíséretében konstatálta az eredményt és folytatta a beszélgetést.
Vagy épp a konyhában ültünk, és akkor is reggeli mellett felüdülés azt hallgatni hogy valaki villámokat szór a wc-n :D
És ha mindez nem volt elég, az illető folyton szarosan hagyta ott a wc-t, ahogy fröccsent, és gusztusom nem volt ráülni.
Ja, és még egy:
Egyetemi előadás végén az előadó direkt kéri, hogy most már üljük végig azt a 3 mondatot amit be akar fejezni, erre egyik srác feláll és kirongyol az előadásról, mindenki őt nézte :D Utólag mesélte hogy annyira elkapta a szapora hogy nem várhatott a dolog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!