Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt életed eddigi legcikib...

Mi volt életed eddigi legcikibb élménye és hány éves voltál akkor?

Figyelt kérdés

2012. szept. 22. 00:24
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

megszülettem -.-

elég ciki volt... Két fehér szülő és egy barna gyerek... :D

2012. szept. 22. 00:29
 2/4 A kérdező kommentje:
???? Most adoptáltak vagy egyik szülői ágon volt sötétebb bőrű illető, mert akkor megeshet hogy mindkét szülő fenotípusa fehér, de genetikailag az egyik hordozza a sötétebb bőrért felelős gént, ami nálad pont megjelent.
2012. szept. 22. 01:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Mikor lebuktam, hogy igazolást hamisítok, mert nem akartam kötelező úszásra menni. 8 éves voltam.
2012. szept. 22. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Nemrégiben történt,hogy az iskolai ebédlőben magamra borítottam az ebédemet...égtem eléggé:$$Azután az volt még,hogy leestem a lépcsőn....,nem értem magam,hogy hogy lehettem ennyire figyelmetlen...na de mindegy,ami megtörtént az megtörtént..
2012. szept. 26. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!