Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt életed legcikibb élménye?

Slora kérdése:

Mi volt életed legcikibb élménye?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
25%

megszülettemxD:D

Na jó nem,hirtelen most nem jut eszembe semmi,pedig volt egy kettő:D

2010. dec. 30. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Az mikor válaszoltam erre a kérdésre..
2010. dec. 30. 14:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Na most komolyan..tudtam,hogy lesznek idióták akik kiírják ezt és NEM VOLT VICCES!!Komoly válaszokat kérek
2011. jan. 10. 13:46
 4/4 AĐA ***** válasza:
100%

1.boltba kellett mennem mákért.erre kiszórtam.a takaritók meg ott dumáltak hogy szedjem fel,miközben semmi lapátot nem adtak,csak a puszta kezem volt ott xD

2.hánytam a buszon :S

3. WC-re kellet mennem(otthon) és nyitva volt az ablak.engem ez nagyon zavart,mert a szomszéd kint volt akertben,és "mindent" hallot volna....szóval felállok a WC-tetőre,és beakarom zárni az ablakom,mikor betört a WC-ülőke-a lában csupa "viz" lett,és a térdemet is felhasitotta

4.mikor először megjött,nem mertem elmondani anyukámnak,ezért a betéteket összegyűjtöttem,és suliba menet bedobtam egy kertbe(tömör kerités volt)....na szóval,be akartam dobni,és pont egy idős néni fejére esett,ugyaniis ő meg a kerités tuloldalán kertészkedett.....:D

hát kb. ennyi :D:D

2011. febr. 16. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!