Kinek milyen volt a nyara? Kinek mi volt a legjobb és legrosszabb (legcikibb) hejzete, élménye? Mindenki beszámolóját várom lányokét/fiukét!
Kezdem:
Az én nyaram nagyon rossz volt:[
A legjobb: h tesómmal a héten elmetünk vásárolni és vettünk 1csomó jó ruhát és jól éreztük magunkat:)
A legrosszabb: h nemrég megtudtam h elköltözünk őszel vagy a télen innen naon messszzzee:[ :( +egész nyáron jártam a hegyre kapálni.
A legcikibb ped: tesómmal (nővéremmel 4 évvel idősebb) 1szobánk van.és maikor nagytakarításra került a sor megtaláltam az óvszeres tasakot ami fel volt bontva.ezzel nincs is semmi baj mivel 1 egészséges kapcsolat része a szex.de anya is bent volt +tesóm és amikor felszedetük a szőnyeget alatta volt én nem vettem észre és rátapadt a lábamra és nem tudtam nem észrevenni.és amikor leszettem h mégis mi lehet az akk kicsit ciki volt.(és tuti h nem az én pasim hagyta ott mert nekem még nem volt (mietlőtt rámkennétek)XDXDXD)szoal kicsit ciki volt.XDXD
Nekem naggyából jó. :) Kicsit uncsi volt az elején.
Legjobb: vonulok a debreceni karneválon
Legrosszabb: kb. 3 héten át minden éjjel rosszat álmodtam :S
Legcikibb: a moziba leestem a székről szoknyába :$
Az enyém tűrhető volt...
Legjobb élmények: egy nagyon jó koncert. :-) Láthattam élőben a Jogos Önvédelmet, a Gungnírt és a Vér Kötelezt. Néha felkaptam a hathúros holokauszt-frekventátoromat, lereszeltem rajt pár akkordot, és ez a reszelés néha úgy sikerült, hogy majdnem kiesett a pengető a kezemből. Láttam egy paródiát, amiben egy olyan viccet sütöttek el, amin még most is görcsbe rándul a rekeszizmom.
A rossz kb. annyi volt, hogy nem találkoztam a haverokkal, nem voltam benne az osztály-légkörben. Meg a szülinapomra beszerzett bakancsomat próbáltam betörni... Inkább az tört be engem. :-P (Egyszer úgy mentem boltba, hogy az ominózus lábamon sebragasz, fásli, zokni: nuku, be a bakiba... Érdekesen lépkedtem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!