Olyan munkahelyen dolgozom, ahol az ügyfelek is azt a wc-t használják, ami a miénk. Egyszer elkapott a hasmars és beültem pár percre, de nagyon büdöset csináltam, el is dugult a wc. Visszamentem, eltelt 1 óra, munkatársam bement a wc-re. Jön kifelé és odasúgja nekem: bazz már megint telesz*rta egy h*lye ügyfél a wc-t! Biztos az a kopasz, dagadt hapsi volt, már ahogy belépett, láttam hogy egy undorító disznó.
Én meg bólogattam nagyban és nem mertem elmondani, hogy én sz*rtam szét a wc-t, de ocsmányul. :D
Időpont ma 11:04
Azért az elég kellemetlen lenne, ha ez a munkatársad is olvasná ezt az oldalt/kérdést és felismerné a szituációt. :D
A vonatos dolog az nagy szemétség.. nekem végülis kettő ilyen van:
1. Utaztam haza, 6 órás út várt rám leszállás és egyebek nélkül. Piros pozsgás kis pofim boldog volt, hisz tudta, ha rám jön az a nehéz kullanat, akkor lesz alkalmam WC-re menni. Nagyra becsülöm a vonaton található slozit, hisz a buszon nincs, fura is lenne ha a busz oldalán kilógna egy pottyantós.
Kb 30 perc utazás után nagyon rám jött a gonoszság kitörése, úgyhogy szaladtam a WC-re. Bemegyek, s mit látok? A WC ülőkén van egy bumeráng alakú sz*rdarab, az egyik fele (a feje) a WC lyuk fele lóg, a másik fele meg le a földre..
A maradék 5 és fél órában 1 kilóval több voltam, és írni akartam a MÁV-nak, hogy ha nem fogják rendesen takarítani a budijukat, akkor belesz*rok a támaszkodó asztal kihúzható kukájába. Persze nem írtam semmit, meg itt is a civil volt paraszt, de abban a helyzetben egy kicsit ideges voltam.
2. Gyárban dolgoztam, hajnal 3-ra mentem dolgozni, szal' megittam a kávémat. Egy óra csirkepakolás után rám jött a dolog, így szaladtam ki a budira. Csizma le, kezeslábas beigazít (nem volt egy álommeló, nem is voltam ott sokáig), megetettem a WC-t, de nagyobb volt a cucc mint maga a WC. Megkönnyebbültem, majd húznám le a WC-t.. és nem működik. Mit látok? Rá van írva a tartályra hogy "Ne használd, nem működik."
Kimentem, dolgoztam tovább, de csak annyit hallotam utólag hogy " valaki mán' megin' telesz*rta a budit".
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!