Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én szerintem vannak...

Csak én szerintem vannak olyan hátrányos helyzetben az alacsony férfiak, mint a melegek/cigányok?

Figyelt kérdés
A saját bőrömön tapasztalom (meg jó pár ismerősöm véleményéből kiindulva), hogy az alacsony férfiak legalább olyan nagy hátrányban vannak az élet bármely területén, mint a cigányok/melegek/menekültek. A párkapcsolatot már meg sem említem, az eddig is nyilvánvaló volt, hogy az alacsony férfiaknak a nők evolúciós ösztönei miatt nincs esélye, ez ellen nincs az a társadalmi mozgalom ami tudna változtatni :D , viszont a karrier már más dolog. Itt csakis az intelligenciának és a képzettségnek kellene dominálnia, azonban a tapasztalatokból kiindulva (és különböző felmérések is ezt bizonyítják), a közép -és felső vezetői pozíciót a magasabb férfiaknak jóval nagyobb esélyük van betölteni, ez nyílt titok. Természetesen lehet azzal magyarázni a jelenséget, hogy ezek az emberek sokkal "meggyőzőbbek" és "magabiztosabbak", de ez is csak egy társadalmi berögződés, ami nem állja meg a helyét. És most majd lehet mondani a tutit, hogy lúzer vagyok és itt sírom ki magam, ez nem igaz, mert van egy jól fizető állásom (nem cégvezetői :P), amit a saját agyammal érdemeltem ki, nem pedig azzal, hogy én vagyok a Hugh Jackman alteregója. Lehet nem a megfelelő kategória, de remélem olvashatok néhány hasznos véleményt/tapasztalatot.

2015. aug. 1. 19:35
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
utolsó kommentem: egyébként engem csak a túlzásod zavar. hogy melegek megy cigányok.
2015. aug. 4. 19:12
 42/43 anonim ***** válasza:
90%
Alacsony- meleg-igányoknak milyen rossz lehet már :D
2015. aug. 7. 06:33
 43/43 anonim válasza:
Én 1,73magas meleg 20éves vagyok. Éppenséggel leszarom amíg boldog vagyok. puszicsá :D
2015. aug. 7. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!