Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én szerintem vannak...

Csak én szerintem vannak olyan hátrányos helyzetben az alacsony férfiak, mint a melegek/cigányok?

Figyelt kérdés
A saját bőrömön tapasztalom (meg jó pár ismerősöm véleményéből kiindulva), hogy az alacsony férfiak legalább olyan nagy hátrányban vannak az élet bármely területén, mint a cigányok/melegek/menekültek. A párkapcsolatot már meg sem említem, az eddig is nyilvánvaló volt, hogy az alacsony férfiaknak a nők evolúciós ösztönei miatt nincs esélye, ez ellen nincs az a társadalmi mozgalom ami tudna változtatni :D , viszont a karrier már más dolog. Itt csakis az intelligenciának és a képzettségnek kellene dominálnia, azonban a tapasztalatokból kiindulva (és különböző felmérések is ezt bizonyítják), a közép -és felső vezetői pozíciót a magasabb férfiaknak jóval nagyobb esélyük van betölteni, ez nyílt titok. Természetesen lehet azzal magyarázni a jelenséget, hogy ezek az emberek sokkal "meggyőzőbbek" és "magabiztosabbak", de ez is csak egy társadalmi berögződés, ami nem állja meg a helyét. És most majd lehet mondani a tutit, hogy lúzer vagyok és itt sírom ki magam, ez nem igaz, mert van egy jól fizető állásom (nem cégvezetői :P), amit a saját agyammal érdemeltem ki, nem pedig azzal, hogy én vagyok a Hugh Jackman alteregója. Lehet nem a megfelelő kategória, de remélem olvashatok néhány hasznos véleményt/tapasztalatot.

2015. aug. 1. 19:35
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
4-es! Lecci iranyitsd hozzam azt a 155 centis lanyt! En eddig sajnos csak olyam alacsony lanyokkal talalkoztam, akik a 180 centi feletti pasikra buktak.
2015. aug. 2. 09:48
 12/43 A kérdező kommentje:

ma 09:43: "Ez hülyeség....én làny vagyok és 173 cm"

Természetesen nem lányokra értettem :D, náluk kvázi nincs jelen ez a probléma (sőt te inkább magas vagy), kivéve ha molett testalkatúak (de az már eleve veszett ügy). Viszont az alacsony férfi magasságot sem árt definiálni, 175 cm fölött már nem számít valaki alacsonynak a megkülönböztetést tekintve (persze van olyan csaj akinek min. 185 centis pasi kell, így értem). Én 170 centi "magas" vagyok, viszont ha mindenki egy percig újragondolná az életét abból a szempontból, hogy milyen érzés lett volna élni ilyen testben, biztos, hogy nyelne egy nagyot és elmondana magában egy szolid köszönömöt.

2015. aug. 2. 12:06
 13/43 anonim ***** válasza:

Lenin 165 cm

Sztálin 165 cm

Hitler 173 cm

Mussolini 169 cm

Franco 163 cm

Hruscsov 160 cm

Brezsnyev 173 cm

Teng Sziao Ping 152 cm

Putyin 170 cm

Napóleon 168 cm

Rákosi 157 cm

Szóval kb.a világ urai,egyik sem volt magas

2015. aug. 2. 15:27
 14/43 anonim ***** válasza:
Persze Putyint dem a diktátorok közé sorolom,csak ő is elég befolyásos ember.
2015. aug. 2. 15:28
 15/43 anonim ***** válasza:
*nem
2015. aug. 2. 15:28
 16/43 anonim ***** válasza:

jon bon jovi 172

michael j fox alig 160

mindkettő nagy nőcsábász, na

nem ezen múlik

2015. aug. 2. 21:17
 17/43 anonim ***** válasza:

a híresség vagy a szociális dominancia felülírja ezt a dolgot mint a felsorolt történelmi személyek és hírességek mutatják.

egyébként a kedvencem lemaradt:)

börni ekleszton.

az a fickó szerintem nem több 150 centinél és még vénember is,de mivel nemcsak hogy milliárdos még hatalma is van,ezért akármelyik nőt kicsit vagy nagyot megkaphatja.

de egy hétköznapi törpe sokkal kisebb eséllyel indul csajozásban.

2015. aug. 2. 22:19
 18/43 anonim ***** válasza:

Jó sok baromságot összehordtatok. Önbizalom ide vagy oda, ha egy férfi alacsony, akkor a nők szemében már max csak egy lelki szemetesládának jó.

Házi feladat minden kételkedőnek (aki könnyen osztja az észt a magas lóról, illetve a jó testmagasságával): regisztráljon be egy társkereső oldalra mondjuk 165 cm-rel és próbáljon meg ismerkedni. Azt fogja tapasztalni, hogy nagyon kevés nő lesz, aki eleve nem zárja ki a magassággal kapcsolatos elvárásaival. Kb. egy kezén meg fogja tudni számolni.

Ugyanez a valós életben is. Nem egy nő kerek perec kimondta, hogy neki minimum 5 centi plusz. És ez már egy nő részéről kb. a nagyon normálisnak és alacsony elvárásúnak számít, mert bőven vannak, akik 15-20 centivel magasabbal állnak csak szóba.

Viszont azt meg hülyeségnek tartom, hogy valaki ezért nem kerülhetne vezető beosztásba. Bármelyik normális munkahelyen a teljesítmény és a hozzáállás dönt.

2015. aug. 3. 10:16
 19/43 anonim ***** válasza:

teljesítmény meg hozzáállás?

max németországban.

mo-n nagyjából lesza-rják az ilyesmit.

itthon a szociális érzék dönt,vagyis a kapcsolatépítő képesség-vagy inkább a már meglévő kapcsolatok-a manipulációs képességek a helyezkedés életrevalóság meggyőző képesség.

2015. aug. 3. 15:19
 20/43 anonim ***** válasza:
itthon ha elkötelezett a hozzáállásod és fa-sza a teljesítményed,akkor a kihasználható rabszolgát látják benned akivel minden szart elvégeztetnek.
2015. aug. 3. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!