Csak én szerintem vannak olyan hátrányos helyzetben az
alacsony férfiak, mint a melegek/cigányok?
Figyelt kérdés
A saját bőrömön tapasztalom (meg jó pár ismerősöm véleményéből kiindulva), hogy az alacsony férfiak legalább olyan nagy hátrányban vannak az élet bármely területén, mint a cigányok/melegek/menekültek. A párkapcsolatot már meg sem említem, az eddig is nyilvánvaló volt, hogy az alacsony férfiaknak a nők evolúciós ösztönei miatt nincs esélye, ez ellen nincs az a társadalmi mozgalom ami tudna változtatni :D , viszont a karrier már más dolog. Itt csakis az intelligenciának és a képzettségnek kellene dominálnia, azonban a tapasztalatokból kiindulva (és különböző felmérések is ezt bizonyítják), a közép -és felső vezetői pozíciót a magasabb férfiaknak jóval nagyobb esélyük van betölteni, ez nyílt titok. Természetesen lehet azzal magyarázni a jelenséget, hogy ezek az emberek sokkal "meggyőzőbbek" és "magabiztosabbak", de ez is csak egy társadalmi berögződés, ami nem állja meg a helyét. És most majd lehet mondani a tutit, hogy lúzer vagyok és itt sírom ki magam, ez nem igaz, mert van egy jól fizető állásom (nem cégvezetői :P), amit a saját agyammal érdemeltem ki, nem pedig azzal, hogy én vagyok a Hugh Jackman alteregója. Lehet nem a megfelelő kategória, de remélem olvashatok néhány hasznos véleményt/tapasztalatot.
Akkor csak rájöttél ennyi év alatt arra amit mindenki tud: a nők a bunkókat szeretik,akik elnyomják és semmibe veszik őket. Alacsony bunkónak is nagyobb az esélye mint egy magasabb kedvesnek. Vagy legyél gazdag ,ez mindent vivő aduász. A viselkedéseden meg egyszerűbb változtatni mint a magasságodon.
2015. aug. 4. 11:25
32/43 A kérdező kommentje:
29-esnek: Te milyen magas vagy?
Egyébként nagyon igaz, amit írtál. Egy nő ha arca átlagos kinézetű, akkor már nyert ügye van (adott esetben le tud fogyni, megműtteti a mellét stb.), mert olyan szintű a "kínálat" és a konkurencia a férfiak szempontjából, hogy van miből válogatniuk.
2015. aug. 4. 11:29
33/43 anonim válasza:
Kedves kerdezo:D en vagxok a 174-175 centis lany es igen magas vagyok :D nem inkabb magas ,hanem magas:D es h pl a magas lanyoknak is ugyan olyan rossz ,mint az alacsony fiuknak...most pl nem tudok mondani 5nel tobb fiu ismerosomet ,aki magasabb nalam ....de ez van :D majd valakinek megtetszel ugy is ...:)
2015. aug. 4. 12:53
34/43 anonim válasza:
Egy 15-20 centicel magasabb férfi nem ad biztonságot.Egy 160 centis birkózó fiú bármikor beleépít a betonba egy 2 méter magas gyereket.
2015. aug. 4. 14:58
35/43 anonim válasza:
Ez szerintem nem a biztonságról szól...egyszeruen a fiunak "kell" lennie a magasabbnak ,senki sem tudja miert...nagyon irigylem azokat ,akiket ez nem erdekel
2015. aug. 4. 15:01
36/43 anonim válasza:
"A magas nőkkel az a helyzet, hogy bármikor találnak maguknak pasit. Egy férfi számára még külön büszkeség is, ha egy magasabb nőt meg tud hódítani. "
Mondtad volna ezt az osztálytársnőmnek a szalagavatója előtt, akinek annyira nem jutott pár, hogy másik évfolyamban talált csak magának valakit, aki elég magas volt.
2015. aug. 4. 19:06
37/43 anonim válasza:
olyat is ismerek, akit fogyatékosnak nézett egy másik ember, mondván, hogy ők szoktak ilyen magasra nőni. (ne nekem mondjátok, ha ez hülyeség, mint mondtam, nem én állítottam ezt róla, hanem harmadik személy)
2015. aug. 4. 19:07
38/43 anonim válasza:
"Nincsenek komplexusaim és nem kompenzálok semmit se, tényeket, tapasztalatokat írok le. Ha majd megéled azt, hogy egymás után 20 férfi is kimondottan nekiáll bunkózni veled, hiába vagy velük kedves és normális, mindezt mondjuk azért, mert lapos a melled, akkor elkezded majd megérteni, hogy mikről beszélek. "
Ezt meg úgy adod elő, mint lenne gyakori eset.
2015. aug. 4. 19:08
39/43 anonim válasza:
36-os vagyok, ja és hozzáfűzném, nem ő válogatott a magasság miatt, hanem az ofőnk sza rakodott...
2015. aug. 4. 19:10
40/43 anonim válasza:
"Egy nő ha arca átlagos kinézetű, akkor már nyert ügye van (adott esetben le tud fogyni, megműtteti a mellét stb.),"
ez meg ha olyan egyszerű lenne, mindenki vékony lenne és nagy mellű. Ki lenne szándékosan csúnya?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!