Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én szerintem vannak...

Csak én szerintem vannak olyan hátrányos helyzetben az alacsony férfiak, mint a melegek/cigányok?

Figyelt kérdés
A saját bőrömön tapasztalom (meg jó pár ismerősöm véleményéből kiindulva), hogy az alacsony férfiak legalább olyan nagy hátrányban vannak az élet bármely területén, mint a cigányok/melegek/menekültek. A párkapcsolatot már meg sem említem, az eddig is nyilvánvaló volt, hogy az alacsony férfiaknak a nők evolúciós ösztönei miatt nincs esélye, ez ellen nincs az a társadalmi mozgalom ami tudna változtatni :D , viszont a karrier már más dolog. Itt csakis az intelligenciának és a képzettségnek kellene dominálnia, azonban a tapasztalatokból kiindulva (és különböző felmérések is ezt bizonyítják), a közép -és felső vezetői pozíciót a magasabb férfiaknak jóval nagyobb esélyük van betölteni, ez nyílt titok. Természetesen lehet azzal magyarázni a jelenséget, hogy ezek az emberek sokkal "meggyőzőbbek" és "magabiztosabbak", de ez is csak egy társadalmi berögződés, ami nem állja meg a helyét. És most majd lehet mondani a tutit, hogy lúzer vagyok és itt sírom ki magam, ez nem igaz, mert van egy jól fizető állásom (nem cégvezetői :P), amit a saját agyammal érdemeltem ki, nem pedig azzal, hogy én vagyok a Hugh Jackman alteregója. Lehet nem a megfelelő kategória, de remélem olvashatok néhány hasznos véleményt/tapasztalatot.

2015. aug. 1. 19:35
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Teljesen igazad van.
2015. aug. 3. 19:59
 22/43 anonim ***** válasza:
De nem értem,hogy miért akar egy nő 15-20 centivel magasabb férfit.Hiszen ennyi erővel a csaj is csak egy alacsony "genetikai hulladék",aki nem méltó egy nála 20 centivel magasabb pasira.
2015. aug. 3. 20:56
 23/43 anonim ***** válasza:
Sok mindent akarnak a nők. Aztán ahogy múlik az idő és pofára esnek egyszer kétszer sokszor, már csak szeretnének...aztán meg már: bárcsak lenne valaki ..
2015. aug. 3. 21:08
 24/43 anonim válasza:
18-as jól látja a dolgokat
2015. aug. 3. 21:45
 25/43 anonim ***** válasza:

"a híresség vagy a szociális dominancia felülírja ezt a dolgot mint a felsorolt történelmi személyek és hírességek mutatják."

tény és való, de csak híres példát tudok felhozni, hiszen őt ismerik.

egyébként, bírom, hogy egy férfi így fogalmaz, hogy "a magas lóról", majd hasonlóan arrogánsan ír, mint amit kritizál. ne mondja már eg, hogy mit gondolnak a nők. én épp erre akartam rávilágítani. hogy az alacsony pasik komplexusosok, és ezt rávetítik a nőkre. ne hordjon magassarkút, ha vele jár, mert hú, mi lesz, biztos lenéz stb.

2015. aug. 3. 22:21
 26/43 anonim ***** válasza:
meg amúgy is, most ez a túlzás, hogy úgy el vannak ítélve, mint a melegek meg a cigányok, meg nem tudom. jó, hogy nem azt mondtad, hogy fogyatékosnak nézik őket. gondolom, titeket sem vállalnak a szüleitek, vagy speciális iskolába kell járnotok stb. ne túlozzunk már. ennyi erővel bárki más is panaszkodhatna: a kövér nők, a donga lábúak, azok a nők, akik nem szeretik az orális szexet, vagy a nagyon magas nők, mert mindenhonnan az jön a médiából, hogy a magas nők de szexik, de a nagyon magas nőket már inkább csúfolják, én ezt vettem észre - és nem, egyiken sem lehet változtatni, max a kövérségen.
2015. aug. 3. 22:25
 27/43 A kérdező kommentje:
A magas nők egyáltalán nincsenek olyan helyzetben, mint az alacsony pasik. Mert mi van, ha magasak? Elmehetnek modellkedni, előbb vagy utóbb pedig összejöhetnek egy 2 méteres fickóval, mert erre is több példa van az ismerősi körömben (persze ha egy fokkal szebb az ördögnél, de ez mindenkire vonatkozik). A meleg/cigány példálózás meg szerintem kicsit sarkítva de helytálló, mert hetente tapasztalom azt a hivatalos ügyeim intézése közben, hogy egy kedves mosoly, egy szolid kérdés hatására az összes nő olyan közömbös, legtöbbször levegőnek néz (pedig vonzó személyiségem van). Ezzel szemben ha meglátnak egy latin beütésű (jóképű) +185 centis fickót, képesek percekig pofátlanul stírölni, nem vicc, ezt már sokszor megfigyeltem. Van ilyen kollégám is, és 2-3 nő mindig a nyakán lóg egész nap. Ezek után merje azt mondani valaki, hogy a nők nem ösztönlények.
2015. aug. 4. 10:05
 28/43 anonim ***** válasza:

"a már meglévő kapcsolatok-a manipulációs képességek a helyezkedés életrevalóság meggyőző képesség."

És ez miből lesz úgy mégis? A magabiztosságtól, attól, hogy odateszed magad, és nem attól, hogy alacsony vagy magas vagy.

Amúgy lehet, hogy tök más világról beszélünk. Én normális cégnél vagyok, ahol rohadtul a kutyát se érdekli, hogy az illető milyen magas vagy alacsony. Az, hogy vannak-e kapcsolatai, a már vezetőkkel kivel milyen viszonyt ápol, az valamennyire számít, de az már a felső vezetés.

A teljesítményt nem úgy értettem, hogy a futószalag mellett többet teljesítesz, mint az átlag, soft skillekben, vezetői készségek megvillantásában.

2015. aug. 4. 10:18
 29/43 anonim ***** válasza:

A magas nőkkel az a helyzet, hogy bármikor találnak maguknak pasit. Egy férfi számára még külön büszkeség is, ha egy magasabb nőt meg tud hódítani. A gond ott is a nő elvárásaiból ered, mert sokszor még ők is magasabb férfit szeretnének. Egyik barátom lánya is valami 190 felett van és szív emiatt, de mellette nagyon válogatós is.

Azért akarnak a nők legalább 15-20 centivel magasabb férfit, mert (és ezt most idézem nőismerőseim és olyan nők szájából, akik kikosaraztak):

- oda lehessen bújni hozzá,

- biztonságot ad,

- fel lehessen nézni rá,

- mindezeket akkor is, amikor felveszem 12 centis magassarkút,

- mert nekem az tetszik és nem sétálgathatok olyannal, aki mellett nem tudom kihúzni magam...

stb.

2015. aug. 4. 11:12
 30/43 anonim ***** válasza:

#25: hidd el, hogy több tucat bunkó és arrogáns nő után jelentem ezeket így ki. 25 éve szívok a nőkkel, van már rálátásom sok mindenre. Sajnos ilyenek vagytok, arra van szükségetek, hogy a férfi kemény legyen, akkor elkezditek becsülni, különben meg lekezelitek. Most is egy ismerősömnél besokalltam. Eddig mindig kedves voltam vele, mert ilyen vagyok alapból, de most kiosztottam, megmondtam neki a dolgokat a maguk kegyetlen valóságában. Hát egyből elkezdett felnézni rám. Nem értem miért van erre szükségetek, ha valaki kedves és figyelmes, azt miért kezelitek le, veszítek semmibe, közben meg azt, aki beszól, az után meg egyből futtok.

Nincsenek komplexusaim és nem kompenzálok semmit se, tényeket, tapasztalatokat írok le. Ha majd megéled azt, hogy egymás után 20 férfi is kimondottan nekiáll bunkózni veled, hiába vagy velük kedves és normális, mindezt mondjuk azért, mert lapos a melled, akkor elkezded majd megérteni, hogy mikről beszélek. Bár lapos mellre sokféle megoldás van, de alacsony testmagasságra semmi.

2015. aug. 4. 11:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!