Csak én szerintem vannak olyan hátrányos helyzetben az alacsony férfiak, mint a melegek/cigányok?
Hülyeség ,így egyszerűen. Körülnézve emlékeimben meg ismerősi körben egy rakás vezető pozicióban van alacsony ember, sőt kifejezetten "gnóm" is,tehát még ronda mint a bűn ,meg kövér is egyben ,nem csak alacsony. Ja és mindnek van felesége gyereke .
Lehet hogy 10-en meg 20-on éves kor elején a sok válogatós picsusz,akinek csak mutogatni kell a pasi a többi buta barátnő előtt, jobban lepattintja őket ,de eljön az idejük és mindnek lesz párja.Ez tuti, hidd el!
Ja és Putyin pl csak 166cm ,de Sztálin is csak 165 volt, Napoleon meg elhíresülten nem volt magas. Nicholas Sarkozi 169 cm, Berlusconi 165cm , és lehetne sorolni...szóval nemhogy kevés az alacsony ember vezetői szerepben ,hanem éppen hogy nagyon sok.
Igen, te túlozod el a problémádat.
Az általad feltételezett evolúciós ösztönről meg annyit, hogy az alacsonyabb lányok zöme pont, hogy nem akarna nála jóval magasabb pasassal összejönni. Volt olyan lány, aki a 155 centijével elutasított engem, mondván túl magas vagyok hozzá, ami pedig neki nem jön be. Pedig én se vagyok egy zsiráfgondozó alkat. :D
Sokan meg egyenesen tojnak bele a magasságba. Volt évfolyamtársam 165, a felesége meg 180 cm. De maga az evolúció sem a magasság alapján működik.
Hogy a karrier szempontjából óriási hátrány? Volt főnököm alacsonyabb volt nálam. A mostani kb egymagas velem. Öcsém főnöke sem éri el az 170-et.
Meggyőző és magabiztos pedig lehet egy alacsony ember is, persze akkor, ha nem dől a kardjába pusztán már a magassága miatt.
én viszont egy nagyjából hugh jackman alteregó vagyok csak fiatalabb és nem annyira bexokszolt de izmos változatban és a szar melóm miatt szarba sem vesznek az emberek ha munka közben látnak hiába az előnyös megjelenésem.
néha sunyiba megbámulnak a nők de ennyi a szemembe már nem néznek a melós ruha miatt.
de való igaz hogy inkább ez mint a törpeség,mert emberszámba sehol sem veszik őket.
Aranyosság kérdése az egész,ahogy kutyák esetében is. A pihe-puha cukorfalat kutyákat szeretjük, a csapzott, kamraszagú, ronda kutyákat nem.
Ember esetében ugyanez a helyzet.
A magasság nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!