Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A társkeresőkön lévő 50+-os...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőkön lévő 50+-os alacsony elvált férfiak pokoli nehéz helyzetben vannak?

Figyelt kérdés
Ugye régen fele ekkora igényei voltak a nőknek, és egy 162-165 centis férfi is szinte mindig elkelt. Most pedig elválva, megint újra kell kezdeni az ismerkedés dolgot és a 40 es nőknek már nem elég egy 165 centis férfi, akármilyen is jellemileg, anyagilag.
2014. febr. 15. 20:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Apuci! Te legalább elvált vagy, az azt jelenti, hogy volt nőd. Mit szóljunk mi, a mai nem túl jó kinézetű fiúk, akiknek semmi nem jut?
2014. febr. 15. 20:05
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 50 es, csak látom társkeresőkön és ismeretségi körömben, hogy annyira új helyzet elé vannak állítva, a megnőtt női igények miatt, plusz az udvarlási szokások is gyökeresen megváltoztak (nem is kell udvarolni, mert a nők megkergültek és nem igénylik). Ez az egyik csapda, a 20-30 éves pasiknak meg a kinézet őrült csapdája jut, plusz az anyagiaké, hogy a nők a tehetősebb, legjobban kinéző egyéneket preferálják, még régen elnézőbbek voltak e téren.
2014. febr. 15. 20:11
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nincs pénzed, sajnos lecsúsztál a dolgokról. Tudom öreg, hogy fáj.. de ez a büdös nagy igazság. Fogadd el.
2014. febr. 15. 20:12
 4/18 anonim ***** válasza:
ugyanilyen nehéz helyzetben vannak a huszonéves nem jóképű srácok. a lányok/nők szemében a két kategória egy és ugyanaz.
2014. febr. 15. 20:17
 5/18 anonim ***** válasza:
Ja, így van, az internet révén megnyílt a nők előtt a világ, most már nem csak a helyi kis faluban válogathatnak a2 0-30 potenciális jelölt közül, mint régen, hanem akárhonnan, így persze, hogy selejteznek.
2014. febr. 15. 20:20
 6/18 anonim ***** válasza:
175 cm alatt esélyed sincs a nőknél, kortól függetlenül. Ráadásul ebben a korban már sokat számít az anyagi helyzet is.
2014. febr. 15. 20:33
 7/18 anonim ***** válasza:

162 centi?

Ha az anyagi helyzeted is gáz akkor jobb ha nem is próbálkozol, mert úgy is bukod...

2014. febr. 15. 20:41
 8/18 anonim ***** válasza:

Nekem vannak haverjaim, 25-27 éves korosztályban. 3man elég alacsonyak, 160-167 centi közt vannak, és mindnek van csaja évek óta. 2 együtt is él a barátnőjével. Nem tudom mit sírtok itt a magassággal...A másik 2 haver, meg én nem számítunk ennél mert mi hárman meg 180 felett vagyunk. Én 190 centi vagyok egyébként.

Társkeresőre regisztráltam ismerkedési céllal, 1 hónap múlva már együtt jártunk a lánnyal akivel végül találkoztam, és azóta már össze is házasodtunk.

Olvasom amiket mostanában írnak a pasik itt az ismerkedésről, társkeresőkről, és alig hiszem el hogy ennyire nem jön nekik össze. Pedig én nem vagyok kigyúrt állat, sem pénzes pasi. Mégis olyan lány lett a feleségem akit vonzónak , szépnek tartok. De ez persze ízlés kérdése:) hogy kinek ki tetszik.... én pl soha nem is álmodtam szőke kék szemű lányról, hogy megkaphatom, mert olyan elérhetetlennek tűnt.... mégis így lett:)

A korral talán nehezül a társkeresés egy kicsit, de aki próbálkozik annak összejön. Aki meg feladja annak nem. 25F

2014. febr. 15. 23:58
 9/18 anonim ***** válasza:
Messziről jött ember ugye... (utolsó)
2014. febr. 16. 08:19
 10/18 A kérdező kommentje:
Valahogy itt mindenki lottóötössel felérő történetekről beszél a lányokkal kapcsolatosan, mintha telis tele lenne a világ ilyen rendes, és alacsony, ronda, nem sportos, nem tehetős, nem kőbunkó pasikra bukó lányokkal. Érdekes módon itt a gykn mind ilyen kedves aranyos, elfogadó lányokról írnak, de valamiért a való életben ez a típus kihalófélben van. Csak a gyks pasikat (realitás talaján mozgó) megvigasztalni vágyó, másik nemnél sikeres fiúcskák és lányocskák fejében van meg ez az idilli nő vagy pasi, aki minden hibát elfogad és sohasem felszínes. De én már a való életben szeretném ezt a lánytípust látni és megismerni, mert addig ez nekem Paff a bűvös sárkány esete álomország tengerpartján.
2014. febr. 16. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!