Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg ennyire fura ha nekem az alacsonyabb pasik jönnek be?
Nekem fura. :)
de csak azért, mert a 173 cm-emmel nem sokszor tartozom abba a kategóriába, ami egy lánynak ideális lenne...
Nem mindennapi, de nem bánnám ha nálam is így müködne! Én egyáltalán nem tudok férfiként tekinteni egy nálam alacsonyabb pasira. Én 178 vagyok és ráadásul én is szeretem a magassarkút így elég nehéz a párkeresés. :(
A kisebbségi komplexus ami igazán fura. Nekem pl akkor van ha egy csinosabb szebb nőt látok. De párkapcsolatban? Nem riválisok vagytok, nem kell versengned legjobbnak lenned (legalábbis nem testi arányok tekintetében). Én elég irányitó típus vagyok de párkapcsolatban szeretek "alulmaradni" különben nem tudok felnézni a partneremre abból pedig sose lesz szerelem.
Itt sokan szeretni fognak (én nem mert 176 vagyok :D )
"Meg sokszor a fiúknak is szoktak komplexusaik lenni ha a barátnőjük magasabb :)" Első kérdésed, ugye? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!