Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, a magasabb (180-200cm vagy az alacsonyabb (160-180cm) pasik jönnek be nektek?
Esetleg hajszín?
Testalkat?
stb?
Nekem a magasabb, mivel én 178 centi vagyok...hogy néznék ki egy 173 centis fiúval? :))
Hajszín mindegy
Testalkat: sportosabb, nem a kigyúrt!!
Nekem az ideális a 158-175 cm. Én 162 cm vagyok, szeretem az alacsonyabb pasikat. Magas srác mellett nem érzem olyan jól magam, nem tudom miért..
Hajszín szőke a kedvenc, de igazából ez mindegy ahogy a szeme színe is.
Testalkat: legyen vékony, kisfiús, semmiképp se kigyúrt, izmos.
És legyen fiatalabb mint én.
25/L
én a magasabb pasikat szeretem, pláne, hogy 180 centi vagyok. :) jobb szeretem ha én vagyok a "pici" magasságilag :D
haj mindegy csak ápolt legyen, szem úgyszint mindegy.
Én csak 165 cm vagyok, de egy 195 alatti pasit meg se nézek :D Szóval 190 legyen legalább mindenképp.
Barna haj, barna szem, sportos, de egy kis poci belefér ((:
16L
Én 170cm vagyok, a párom 198:) Nekem nagyon tetszik, hogy ilyen magas, és az alkata is passzol hozzá, 96kg körül van. Szóval akár azt is mondhatjuk, hogy a magasabbak jönnek be. Ezen kivül nincs ideálom, hogy csak szőke v csak barna stb...Az összhatás számít!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!