Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál nálad magasabb lánnyal/alacsonyabb fiúval?
Vagy ha ilyen problémád nem lehet akkor képzeld magad egy alacsonyabb fiú helyébe vagy magasabb lány helyébe... :)
kort/nemet írjatok
Az a helyzet, hogy jelenleg is egy nálam fiatalabb és pár centivel (kb 4-5) alacsonyabb srácba vagyok szerelmes. Korábban el sem tudtam volna képzelni, de háát ugye a szerelem nem válogat. :) Tehát egyértelműen: igen!
Ha igazán szerelmes vagy, az ilyen dolgok elhalványulnak..
17/L
Van az a bölcsesség,hogy "nem a méret a lényeg"Ez erre is vonatkozik.Persze nem szeretnék 20 cm-rel kisebb pasit,de pár centi szerintem nem vészes,főleg ha szeretek valakit,aki persze viszont szeret.
17/L
Nekem is tetszik valaki aki egy kicsit alacsonyabb nálam és egy pár évvel idősebb is.Elég jóban vagyunk de még nemtudom hogy fognak alakulni a dolgok :S
18/L
Ez az egyik rettentő nagy hibám, hogy az alacsonyabb pasikra nem tudok úgy tekinteni. Tehát járni sem tudnék egyikkel se.
Nem vagyok olyan veszélyesen magas, 172 cm, de az eddigi összes barátom 190 felett volt.
Fura, de én pont emiatt utasítottam vissza egy srácot. Szörnyen tetszett, pont az ideálom..de valahogy mindig az járt a fejemben: rögtön a nyakába ugranék, csak könyörgöm..lenne magasabb 10 centivel!:D Én sem vagyok valami torony a 168 centimmel, de a pasi úgy fél fejjel alacsonyabb volt nálam és ez azért már kicsit gáz.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!