Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Alacsonyabb v magasabb lányok?
Figyelt kérdés
Sziasztok !én 16 évesen 154 cm vagyok:S...ez szerintem nagyon kicsi :(....magas sarkut pedig nem viselhetek mindig :S...a legjobb pasik mindig a magas lányokat választják ki...mért van ez???a fiuk mért szeretik azt ha a lány ,magasabb náluk??.Mindig azt érzem h a koromhoz képest a fiuk gyerekesnek tartanak ennyi magassággal.2010. jan. 6. 13:13
1/28 anonim válasza:
Én kifejezetten imádom az alacsony lányokat, olyan kis aranyos, védelmeznivaló, szeretgetnivaló apróságok vagytok! :)
2/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Akkor te kivétel vagy??!!..mert az én környezetemben nem igazán vannak ilynenek :S
2010. jan. 6. 13:25
3/28 anonim válasza:
Nem a magasság a lényeg. Az igazán hanyagolható tényező, ha beleszeretünk egymásba. Szóval, nekem mindegy, hogy magasabb v. alacsonyabb.
4/28 anonim válasza:
Nekem is teljesen mind1 hogy kicsi v. nagy!!!
De az én környezetembe csak magas lányok vannak.
5/28 anonim válasza:
nem a méret a lényeg...hanem a kisugárzás;)
6/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !:)
2010. jan. 6. 13:37
7/28 anonim válasza:
Én 158 cm vagyok és nőni már nem fogok...én nem vettem észre, hogy bárki megkülönböztetne ezért vagy hogy a férfiak a magas lányokat választanák. Inkább a magas lányoknak nehéz, mert nálunk szinte minden fiú magasabb, de ők meg kb. a fiúk 60%-ával a magasságuk miatt nem is tudnak járni...szerintem a férfiak többsége szereti az alacsonyabb lányokat. Soha nem hallottam, hogy ez probléma lett volna. Vagyis egy esetben, de ott a lány 152 cm volt, a fiú meg 198 cm, ami ismerjük el, hogy nem igazán néz ki olyan jól együtt. Lehet, hogy a környezetedben teljesen véletlenül alakult úgy, hogy a magas lányoknak vannak a jobb kinézetű partnerei. Vagy csak te látod így a helyzeted, mert én úgy veszem észre, hogy frusztrál az alacsonyságod...majd meglátod később, hogy ez nem számít. Ha fiú lennél, még megértenélek, mert nehezen találnál párt, de így ne aggódj!
8/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a biztatást.Igazad van lehet h csak én látom igy,v véletlen alakult igy a környezetemben .!
2010. jan. 6. 13:44
9/28 anonim válasza:
Nekem a kedvenceim az alacsony lányok(L)
Azokon sokkal szexibben állnak a divatos ruhák(szerintem:)
nem baj ha ekkora vagy!!!!;)
10/28 anonim válasza:
Nekem sokkal jobbantetszenek a pici lányok főleg az tetszik mikor pipiskednek a pusziért nah olyankor megtudnám zabálni mindet amugy én 183 vagyok...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!