Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Alacsonyabb v magasabb lányok?
Szia!
Szerintem teljesen mindegy, hogy ki milyen magas. Én 185 vagyok, barátnőm 160. Talán azért érezheted úgy, hogy a magasabbakat választják, mert aki magasabb, azt könyebb észrevenni, de ha "észreveteted vele magadat", akkor szerintem abszolut lényegtelen :)
18/F
Amúgy odalent milyen a levegő csajok?
Igazság az, hogy csak akkor veszem észre az alacsony lányokat amikor megbotlok bennük.
(egy 192cm magas fiú)
17:46
Te aztán nagyra nőttél! Kosarazol?
Amúgy nekem meg az a problémám, hogy a környezetemben nem találok alacsony lányokat. :D
165 cm / 18/f
Én 160 cm vagyok, és akikkel fiúkkal eddig beszéltem, mind azt mondták, hogy az alacsony lányokat szeretik, mert ők olyan aranyosak:). A barátom 186 cm és neki volt dolga vele egy magasságú lánnyal és mondta, hogy nagyon nem volt jó és neki is a kisebbek tetszenek. Szóval nyugi, nincs azzal semmi probléma, hogy ekkora vagy;).
Meg szerintem a nagyon magas lányok sokszor formátlanok. Vagyis akiket én ismerek, mind olyanok.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!