Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavarna ha a fiú alacsonyabb lenne tőletek? Vagy ez már kizárt indok hogy járjatok vele?
Mondjuk ilyen 5-10 cm-el? én 165 cm vagyok (remélem még fogok nőni) de se apám se anyám nem nagy darab szóval nem nagyon reménykedek :(.
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
A legnagyobb csajozógép akit ismerek fél fejjel alacsonyabb nálam. És én is csak 170 cm magas vagyok. Nagyon jó kiállása van, és nagyon magabiztosan beszél. Erre van igazán szükséged.
Hozzáteszem, a 170cm-el elvileg alacsonynak számítok, mégse volt eddig bajom a magasságommal, volt már magasabb partnerem is.
Ha elhiszed hogy fölötted állnak (he-he-he), kinyírtad magad a csajozás témában.
A párom alacsonyabb nálam. Egyáltalán nem zavar.
Az zavar, ha valaki férfiatlan, picsogós. Akkor elvágta magát. Szerintem sok lány gondolkozik még így, és sok magával elégedetlen pasi emiatt képtelen becsajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!