Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A társkeresőkön lévő 50+-os...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőkön lévő 50+-os alacsony elvált férfiak pokoli nehéz helyzetben vannak?

Figyelt kérdés
Ugye régen fele ekkora igényei voltak a nőknek, és egy 162-165 centis férfi is szinte mindig elkelt. Most pedig elválva, megint újra kell kezdeni az ismerkedés dolgot és a 40 es nőknek már nem elég egy 165 centis férfi, akármilyen is jellemileg, anyagilag.
2014. febr. 15. 20:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem lottóötösről van szó szívem. Csak mi nők szeretjük a biztonságot bárhogy is nézel ki. Én párom magas is, helyes is, picit husi, és nettó fizetése jóval több az átlagnál. Tudod soha nem utaztam a pénzre, viszont kényelmesebb egy bmwből kiszállni, mint egy távolsági buszból. Csakhogy értsd.. :)
2014. febr. 16. 09:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, ugye tudod, h hívjuk azt, aki az anyagiak miatt szexel valakivel? ;)
2014. febr. 16. 10:10
 13/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy 10 ből 8 lány úgy vélekedik, mint az előző kommentelő, hogy Bmw-ből akarja szemlélni a világot. A sírba is magaddal fogod vinni a Bmw-det? Isten előtt több leszel vele? Nem hiszem.
2014. febr. 16. 11:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Nézd, nem muszáj elhinni amit leírtam. Egyszerűen csak ez a tapasztalatom. És én magam is tudom, hogy rohadt nagy szerencsém volt, hogy ez ilyen formában összejött.

Az is valószínű, hogy pl az én feleségem sem nem jönne be minden pasinak aki elmegy mellette az után. Mert olyan nincs hogy egy nő mindenkinek tetszik. Remélem érthető.

Tehát azt mondtam hogy az én ízlésemnek teljesen megfelelő, sőt, inkább tökéletesnek mondanám őt mind külsőleg mind belsőleg. De ez az én ízlésem, nem másé.

Most akkor csak azért ne írjam le a mi történetünket sehol mert ritka hogy valakinek így sikerült, és akkor már biztos nem is igaz? Ugyan már... de mondom mindenki azt hisz amit akar.

Az ő részéről pl nem volt ilyen könnyű a dolog, mert 5 pasival találkozott társkeresőről, mire a 6. én végre normális pasi voltam:) és ő is csak hat hónapot volt fent, nem éveket.

Persze tudom tudom, most jönnek a kifogások hogy a nőknek könnyebb. Hát nem az.

És amúgy nem vagyok pénzes pasi. 120 körül keresek, a feleségem 80 körül. Nincs kocsink, még csak nem is volt soha, és jogsink sem.

Diákmunkákból volt némi pénzem amikor megismertem őt, mert mindketten iskolába jártunk, és szülőkkel laktunk otthon. Én csak anyuval meg a húgommal. És kigyúrt sem vagyok, csak épp nem vékonyka, hanem izmos, mert fizikai munkákat végeztem sokat, és kertészetben csináltam gyakorlatot....tescoba pakoltam a nehéz árút meg ilyenek...

Talán annyi előnyöm van, hogy magas vagyok, és ez a csajoknak bejön. 190 cm. Plusz nők közt nőttem fel (anya, nővér, húg, és ezáltal jobban belelátok abba hogy hogy kell a nőkkel bánni...

De a magasság se nagyon lehet kifogás, mert mint írtam nálunk a baráti körben A magasabb 180 cm feletti, és a 170 ALATTI srácoknak is van nőjük....

A feleségem barátnői közt pl van olyan is ahol házasok, a csaj 175 centi, a pasi meg 160 és tök boldogok. Az én haverjaim közt is volt olyan srác aki egy ideig magasabb lánnyal járt.

Szóval mindenki azt hisz amit akar. Szedjétek össze magatokat.

2014. febr. 16. 17:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Attól, mert bmwből szállok ki még nem vagyok erkölcstelen és rossz ember. És aki pénzért szexel férfiakkal, az igenis qrva. De nehogy az én hibám legyen már, hogy a párom akivel együtt élek bömössel jár, én pedig audival. Tudjátok mindig az irigy emberek fröcsögnek a másikra, sajnos ilyen ez az ország. Viszont a kérdésedre válaszolva, nem hinném, hogy annyira nehéz lehetne barátnőt találnia, hiszen mindig valakinek van valakije, nem? Még az utolsó hajléktalannak is :) Az a lényeg, hogy boldog legyen. És a férfiak ott rontják el, hogy nem a saját szintünkön keresnek nőt. Kövérek, csúnyák és kinézik a szebb csajokat, és emiatt könyvelik el sikertelenségnek/kudarcnak. Tessék kicsit leadni az elvárásokból. És azért az érdekes, hogy lepontoztak az emberek, mikor csak annyit írtam, hogy szeretik a nők a biztonságot.. bármilyen téren :)
2014. febr. 16. 23:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Tehát legalább elismered, h qrva vagy, ez becsülendő :) De nehogy már ti nők pofázzatok arról, h a saját szintünkön keresgéljünk, amikor kizárólag nálatok jobban kinéző, gazdagabb, menőbb pasikkal vagytok hajlandók összejönni, kövétel nélkül!
2014. febr. 17. 18:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok qrva, mivel egy emberrel bújok ágyba, aki a párom. Megsúgom neked, hogy nőként bőven az átlag felett vagyok kinézetben, mégis átlag alatti kinézetű pasim van. :) Ennyit számít a belső. Nem kéne folyamatosan nyávognotok, meg mártirkodni.
2014. febr. 18. 00:57
 18/18 anonim ***** válasza:

"Ugye régen fele ekkora igényei voltak a nőknek"

Az ilyen mondatokat honnan veszitek? De komolyan? Ott voltál? ha meg olyan öreg vagy, hogy tényleg ott voltál, mit csodálkozol? Remélem, korodbeli nőket keresel, és azon siránkozol, hogy a harmincasoknak nem jössz be.

2015. aug. 7. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!