Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mióta új bringám van inzultuso...

Mióta új bringám van inzultusok érnek az utcán. Beszólnak, fenyegetnek, meg is dobáltak! Itt tartunk Magyarországon?

Figyelt kérdés

A sok lúzer olcsójaninak savanyú a szőlő hogy nekik nincs?

Vettem egy új bringát. Nem spóroltam éppenséggel:

Merida '15 Warp TRI 7000-E

[link]

Nem itt vettem egyébként, sajnos, mert nekem többe fájt.

Na az utcára alig merek már kimenni vele. Vidékre mennék tekerni, de ahhoz előbb ki kéne érni a városból. Komolyan inkább kocsiba teszem a bringát és csak kis forgalmú helyen veszem elő.

Az utcán beszólnak, füttyögnek rám kiabálnak. Gazdag k**----csög húzzál innen, mit raboltál ki, k***--va anyád stb. A minap egy totál ismeretlen (és nem dakota!!!) csoport egyik tagja: a k****va anyád gazdag f**--sz és hozzám vágta a sörösdobozt. Mindezt egy vadidegen ember akire egy szót se szóltam rá se néztem.

Itt tartunk? A sok janinak fáj hogy lyukas a gatyájuk nekem meg ez van? Vagy mi a bajuk?

2015. júl. 13. 15:53
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Ugyanazt hajtogatod mindig...
2015. júl. 14. 12:13
 52/54 anonim ***** válasza:
Kikérem magamnak.A "jani" az nagy j.Egy Jani...:))
2015. júl. 30. 01:33
 53/54 anonim ***** válasza:
100%
Ja komolyra fordítva a szót.Inkább adományoztál volna belőle a szegényeknek.
2015. júl. 30. 01:39
 54/54 anonim ***** válasza:
Ugyanmár, semmi ilyesmi hajlam nem szorult belé. Egy lúzer személyiség.
2015. júl. 31. 22:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!