Mióta új bringám van inzultusok érnek az utcán. Beszólnak, fenyegetnek, meg is dobáltak! Itt tartunk Magyarországon?
A sok lúzer olcsójaninak savanyú a szőlő hogy nekik nincs?
Vettem egy új bringát. Nem spóroltam éppenséggel:
Merida '15 Warp TRI 7000-E
Nem itt vettem egyébként, sajnos, mert nekem többe fájt.
Na az utcára alig merek már kimenni vele. Vidékre mennék tekerni, de ahhoz előbb ki kéne érni a városból. Komolyan inkább kocsiba teszem a bringát és csak kis forgalmú helyen veszem elő.
Az utcán beszólnak, füttyögnek rám kiabálnak. Gazdag k**----csög húzzál innen, mit raboltál ki, k***--va anyád stb. A minap egy totál ismeretlen (és nem dakota!!!) csoport egyik tagja: a k****va anyád gazdag f**--sz és hozzám vágta a sörösdobozt. Mindezt egy vadidegen ember akire egy szót se szóltam rá se néztem.
Itt tartunk? A sok janinak fáj hogy lyukas a gatyájuk nekem meg ez van? Vagy mi a bajuk?
Dobálózol itt a linkekkel, márkákkal
Hát csak le kell írjam miről van szó és mibe kerül különben a sztorinak értelme nincs.
Mert épp az az egész veleje hogy egy drága dologról van szó ami ki is néz valahogy.
ilyen-olyan jelzőkkel illeted az embereket,
JA!!!!!!
Miután majdnem megvertek vadidegenek a semmiért! Hát ha nekik szabad nem scak jelzőkkel dobálózni hanem tárgyakkal nekem hadd legyen már szabad jelzőkkel!
Elmondom neked, hogy egy laikus nem tudja megállapítani, hogy hány millió forintos biciklivel tekersz. Vagy olyan városban laksz, ahol bringaszakértők laknak csak? Vagy csak szimplán utál mindenki a városban téged.
Szóval itt bukott a történeted. Találj ki életszagúbbat :P
Vagy csak szimplán utál mindenki a városban téged.
Bp-en? Egy kétmillós városkában? Hát...
És hidd el! Nem kell bringaszarkértőnek lenni ahhoz hogy lássuk ez a bringa többe fáj mint egynémely kocsi!
Látom amilyen stílusod van, nem is csoda, hogy meg akarnak verni :)
????
És azt honnan tudják????
Rájuk se nézek meg se szólalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!