Mióta új bringám van inzultusok érnek az utcán. Beszólnak, fenyegetnek, meg is dobáltak! Itt tartunk Magyarországon?
A sok lúzer olcsójaninak savanyú a szőlő hogy nekik nincs?
Vettem egy új bringát. Nem spóroltam éppenséggel:
Merida '15 Warp TRI 7000-E
Nem itt vettem egyébként, sajnos, mert nekem többe fájt.
Na az utcára alig merek már kimenni vele. Vidékre mennék tekerni, de ahhoz előbb ki kéne érni a városból. Komolyan inkább kocsiba teszem a bringát és csak kis forgalmú helyen veszem elő.
Az utcán beszólnak, füttyögnek rám kiabálnak. Gazdag k**----csög húzzál innen, mit raboltál ki, k***--va anyád stb. A minap egy totál ismeretlen (és nem dakota!!!) csoport egyik tagja: a k****va anyád gazdag f**--sz és hozzám vágta a sörösdobozt. Mindezt egy vadidegen ember akire egy szót se szóltam rá se néztem.
Itt tartunk? A sok janinak fáj hogy lyukas a gatyájuk nekem meg ez van? Vagy mi a bajuk?
Jobban belegondolva a csövesek lehetnek tájékozottak, ha biciklikatalógussal takaróznak éjszaka.
Amúgy most kinek akarod bizonygatni, hogy nem egy idióta vagy? Mert velünk nem tudod elhitetni. Nem ők a lúzerek hanem te. Amúgy is az ilyen trollkodós, kitalált kérdés is lúzerség.
Mert velünk
Ki az a "velünk"? A gyk olvasói?
De hát én is az vagyok. Akkor én is a velünk-be tartozom?
Te gyökér. Te most a kérdező vagy, mi a válasz adók. A velünk, az ránk vonatkozik.
Tudod mit? Menj inkább biciklizni, mindenki jobban jár.
Elképzelem ahogy az életben egy félős kisfiú vagy, is itt éled ki magadat :)
Azok szoktak ilyenekkel fenyegetőzni.
Jaj, te srác... Tudjuk, értjük, hogy szükséges a sztorihoz, hogy vettél magadnak egy kétmilliós bringát. Oké, egészségedre, kit érdekel. Viszont ahogy megnyilatkozol, süt rólad, hogy magamutogatásként használod a járgányt. Péniszméretnövelő. Ahhoz nem kívánok hozzászólni, hogy miért dobnak utánad sörösdobozt, miért szólnak be, mikor szó nélkül elmész mellettük - de azt elmondom, hogy a kisugárzásod szerintem irtó tapló. De komolyan. Tudod, amolyan nagyképű. Le van szarva a bringád, nem arról van szó. Ha jófej vagy, még örül is az ember, hogy sportra költöd a pénzed, és nem drogra, piára... Mert attól, hogy luxuscikk, még sporthoz jó, hát nyugodtan!
De kedves srác, ahogyan nyilatkozol a szegényebb emberekről - lúzer olcsójanik, lyukas gatyájúak, hát, ilyen stílussal ne várj mást. Hihetetlen taszító vagy már így is, írásban. Fellengzős. Miért jó? Állíthatnál magadon. Mondom, most nem a beszólásra, megdobálásra reagálok, azt a helyzetet nem láttam, s így nem hiteles, ezért nem is érdekel a történés. Gyanítom van egy negatív kisugárzásod élőben is, s észreveszik ezt az emberek, a tettrekészebb fajtája meg tesz is valamit, megdob, beszól.
Ennyi pénzből már egy új agyat is vehettél volna magadnak, annak több hasznát vennéd, ahogy elnézlek.
Nem érdekel, hol keresed a pénzed, az sem, mennyit tanultál érte vagy hogy honnan kapod. Az érdekel, és mást is, ahogyan te viselkedsz. El vagy szállva egy darab vasra. Nem érzed, mennyire rossz, hogy egy tárgy miatt így viselkedsz? "Tudják, hogy sz*rok, mert nekik nincs?!" Okádnom kell...
Mondom, péniszméret növelő. Erősen kétlem, hogy aki fel is ismeri, mennyit ér a bringád, megdobálna csak ennyiért. Kis hazudós. Ezer szónak is egy a vége: fellengzős vagy és lenéző.
A kérdésed olyan, mint egy költői kérdés, amire nem kell válaszolni: "Sok k*cs*g szegény megdobál, mert k******rva menő vagyok a kétmillás bringámmal, nekik meg a gatyájuk is lyukas!" Ha nem ismered fel még ezzel a kérdéssel sem, mi a baj veled, a hozzáállásoddal, na akkor tényleg baj van.
Na, ha most szépen le akarsz teremteni, hogy egy büdös gyökér vagyok, meg egyébként is a k****nyámat, akkor inkább ne válaszolj, mert az mindenre válasz lenne. :)
Szánalmasak ezek a kommentek... Csak a leszólás megy ezerrel.
Megnézném ti hogy írnátok le ezt a kérdést.
Ha valamiből krvára eleged van, nem fogsz szép hangnemben üvöltözni, így kérdést sem fogsz sznobként feltenni. Senki nem ismer senkit, ez egy anonim oldal, mégis mindenki megmondta hogy milyen ember a kérdező, pedig egyedül annyit tudunk róla, hogy van egy országútija, és mérgében kiírt egy ilyen kérdést...
Azt viszont nem értem mi ez a nagy ellenséges viselkedés. Beszólnak idegenek?? A csöveseket, cigányokat, kocsmatöltelékeket messzire kerülni kell a bringával! Konkrétan kinézik alólad. Azt mindenki látja hogy nem olcsó. Utánam még a kb 200e Ft értékű saját magam épített alap dh bringán ülve is füttyögtek, beszóltak az ilyen alja emberek. Képzelem mit művephetnek ha komolyabb géped van. De akkor is, amit leírtal az bullshit. Elég hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!