Mióta új bringám van inzultusok érnek az utcán. Beszólnak, fenyegetnek, meg is dobáltak! Itt tartunk Magyarországon?
A sok lúzer olcsójaninak savanyú a szőlő hogy nekik nincs?
Vettem egy új bringát. Nem spóroltam éppenséggel:
Merida '15 Warp TRI 7000-E
Nem itt vettem egyébként, sajnos, mert nekem többe fájt.
Na az utcára alig merek már kimenni vele. Vidékre mennék tekerni, de ahhoz előbb ki kéne érni a városból. Komolyan inkább kocsiba teszem a bringát és csak kis forgalmú helyen veszem elő.
Az utcán beszólnak, füttyögnek rám kiabálnak. Gazdag k**----csög húzzál innen, mit raboltál ki, k***--va anyád stb. A minap egy totál ismeretlen (és nem dakota!!!) csoport egyik tagja: a k****va anyád gazdag f**--sz és hozzám vágta a sörösdobozt. Mindezt egy vadidegen ember akire egy szót se szóltam rá se néztem.
Itt tartunk? A sok janinak fáj hogy lyukas a gatyájuk nekem meg ez van? Vagy mi a bajuk?
Meg azért szégyellhetnéd magad, hogy ilyen munkahelyen, így állsz az emberekhez
Dakota?
Látszik hogy csak a pénzért csinálod. Semmi tisztelet nincs benned az emberek felé.
Azok az emberek szoktak így verni a mellüket a pénzükre, akik valami putriból jöttek (pont ilyen emberek közül) és most hogy nyeregben vannak, el vannak szállva maguktól...
"Az a legfurcsább dolog mások ócsárlásában, hogy az elkövető mindig azt hiszi, hogy ettől az áldozat fog rosszabb színben feltűnni. Ám ha valaha is voltunk már tanúi ilyen szituációnak, akkor biztosan tudjuk, hogy ez nem így van. Mindig az elkövető tűnik rosszabbnak."
(Richard Templar)
minden írásodban ott van a teli-üres.
Hát igen ha az ember éhes és kinyitja a hűtőt akkor nem mindegy hogy üres vagy tele van.
Már az ősembernek se volt mindegy hogy van-e elejtett állat vagy nincs. Akinek volt az adott esetben túlélte a telet akinek nem az éhen halt.
Semmi tisztelet nincs benned az emberek felé.
Na ezt speciel eltaláltad! Én minél idősebb vagyok és többet mozgok emberek között itthon és külföldön és egyre magasabb körökben akár annál undorítóbbnak találom az egészet ahogy van.
Semmi tisztelet nincs bennem. Mindenki azt nézi (lám a példám is) kinek mije van és miért van és hogy jön ő ahhoz hogy három kocsija legyen ha nekem meg egy sincs...
MI lenne ha mindenki azzal lenne elfoglalva ami a saját dolga és nem azzal kinek mekkora arca van egyébként stb.
LÁSD A PÉLDÁT!
"annál undorítóbbnak találom az egészet ahogy van. (...) Mindenki azt nézi (lám a példám is) kinek mije van és miért van és hogy jön ő ahhoz hogy három kocsija legyen ha nekem meg egy sincs..."
Ezt képes vagy leírni másokról???? Miközben nem ismersz rá magadra ugyanebben a mondatban?!?! Írhatjuk így is rólad ezt a mondatot, lényege nem váltazik, csak rád fog illeni: Azt nézem, kinek mije nincs, és hogy jön ő ahhoz, hogy ne legyen három kocsija, mikor nekem annyi van."
Nem látod? Még így sem? Mást lesajnálsz, mert irígy arra, amid van, undorító ezért - de TE, amiért azt nézed, MÁSNAK mije nincs, nem vagy undorító?? Hát, de, az vagy. Már csak a saját magad véleménye alapján is az vagy.
A hűtőszekrényes példához: :) Nem mindegy, hogy ha kinyitom a hűtőszekrény ajtaját, és megelégedettséggel veszem, hogy tele van;
vagy
kiírom a házamra, hogy b*sszátok meg "olcsójanik", tele van a hűtőm, nektek meg üres, lúzerek!
Gusztustalan... Hánynom kell tőled... Remélem, egyszer majd neked is kell magadtól... és hány ilyen van még, mint te. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!